
Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. teslimatı 2022 yılında yapılmak üzere yeni bir iş sözleşmesi imzaladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda bu sabah yayımlanan gelişmeye göre şirket ile yurt içi bir müşteri arasında Akıllı Şehir Projeleri kapsamında, toplam bedeli 379.074.326 TL tutarında bir sözleşme imzalandı.
Şirketin cirosunu olumlu etkileyecek olan sözleşmede imzası geçen isimler arasında Aselsan Genel Müdür Yardımcıları Nuh Yılmaz ve Mehmet Fatih Güçlü yer alıyor.
Aselsan hisse senedi (ASELS) güne yatay başladıktan sonra kazanca yöneldi.
Hisseler 15,12 liradan açılış yaptı. Seansın başlamasıyla birlikte 15,22 lirayı gördü. Ardından kazancının bir kısmını verse de pozitif bölgede kalmayı sürdürdü.
Aselsan hisseleri saat 10.54’te %0,46 değer kazancıyla, 15,19 liradan işlem görüyor. Hisselerde geçen hafta satıcılı bir tablo izlendi. %3,31 oranında değer kaybı gerçekleşirken, kaydettiği fiyat aralığı 15,09 – 15,76 oldu.
Aylık bazda %2’ye yakın gerileyen şirket hisseleri, yine 15,09 ile en düşük, 16,01 ile en yüksekten işlem gördü. Aselsan hissesi alanlar son bir yılda %9 oranında kaybetti.