Dublin’de yaşayan tasarımcı Ciaran Adamson, yaz günlerini akıllıca değerlendirmek için gayet eğlenceli bir yöntem bulmuş. Airbnb’de ev sahipliği yapan Adamson, arka bahçesinde verdiği hizmet ile bir yandan yeni insanlarla tanışırken bir diğer yandan da gecede 80 euro kazanıyor. Yani kazanç elde ederken değil yorulmak, bu işi keyif alarak yapıyor. İşte ayrıntılar;
Evinin arka bahçesine bir kızılderili çadırı kuran Adamson, tasarımıyla misafirlerine “lüks kamp” deneyimi yaşatıyor.Adamson’ın evi, Avrupa’nın en büyük stadyumları arasındaki Croke Park’a yalnızca 5 dakika uzaklıkta ve misafirlerin ihtiyaç duyabileceği şeyler tek tek düşünülmüş.
Çadırın dışında oturacak pek çok yer varken içi de lüks denilebilecek şekilde dekore edilmiş. Örneğin; izolasyonlu ahşap zeminin üzerine halılar bulunuyor.Bunun yanında; teknolojiden kopamayanlar için de prizlere yer verilmiş. Ayrıca misafirler için bahçeye modern bir banyo da yaptırılmış.
Verdiği hizmete gösterilen ilgiden gayet memnun olduğunu söyleyen İrlandalı, çadırını yalnızca 2 hafta önce Airbnb’ye koymasına rağmen daha şimdiden Ağustos ve Eylül ayları için rezerve almış.Bahçesinde lüks çadır hizmeti vermeye, yaz aylarında biraz para kazanmak ve bunun yanında yeni insanlarla tanışmak için çok güzel bir yol olacağını düşünerek başlayan ev sahibi, kararından oldukça memnun görünüyor.
Uzun lafın kısası; Adamson boş oda ve park yeri kiralayarak para kazanma yöntemini yaratıcılıkla geliştirerek hem misafirleri hem de kendisi için harika bir yol yaratmış. Yani isterseniz siz de sahip olduğunuz imkanları düşünerek ek gelir elde edebilir, cüzdanınızı eğleneceğiniz işler deneyerek doldurabilirsiniz.
Ücretsiz VİOP deneme hesabı açın ve 100.000 lira sanal para ile risk almadan nasıl yatırım yapacağınız öğrenin.