Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2016’da Lüks Giyim Tarzıyla Öne Çıkacak En Tarz Yabancı Erkek Müzisyenler

Yaptıkları müziklerle sahnelerin tozunu attıran erkek sanatçılar, lüks giyim tercihleriyle de moda dünyasına yön veriyor. İşte en tarz 5 erkek müzisyen...
2016’da Lüks Giyim Tarzıyla Öne Çıkacak En Tarz Yabancı Erkek Müzisyenler
YAYINLANMA ZAMANI
SON GÜNCELLEME
Yorum

Geçmişten bugüne, müzik dünyasının yıldızları her zaman için farklı olmayı tercih etmişlerdir. Görünüşleri ve tarzları ile sevenlerinin ve hatta sevmeyenlerin bile örnek aldığı insanlar olarak bugüne kadar gelebilmeyi başarmışlardır. Günümüzde birçok yıldız isim, oldukça uçuk tarzlara sahip olsalar da bazıları kendilerine yaratmış oldukları güzel tasarımlar sayesinde yeni moda akımları başlatmışlardır.

Dünya çapında bir sürü stil sahibi müzisyen, oyuncu, sporcu olmasına rağmen içlerinden bazıları kalabalığın arasından sıyrılıp farklı tarzlarıyla ön plana çıkmaktadır. Ayrıca sıradan insanlar gibi, ünlüler camiasında olan bazı bireyler de bu sanatçıların moda akımlarına uyup, benzer giyim tarzlarına sahip olmaktadır. En az yaratmış oldukları müzik kadar, giyim kuşamlarıyla da hayatımızın bir parçası olan bu sanatçılardan bazıları; şık tarzlarından dolayı moda sektöründe de yer almışlardır. Dilerseniz birlikte, bu yılın müzik dünyasındaki en tarz erkeklerine şöyle bir göz atalım. Belki onlardan birkaç tüyo kapabiliriz, ne dersiniz?

İşte karşınızda müzik dünyasının en tarz giyinen 5 erkeği:

5 Kanye West

Kanye WestTwitter savaşları ve başkanlık adaylığı konusunda söyleyecek çok sözümüz olsa da bu adam kendi tarzını yaratmak konusunda oldukça başarılıdır. Kanye West, sadece Yeezy Boots’a karşı olan talepleri arttırmakla kalmayıp, aynı zamanda Kim Kardashian’ın da leopar desenli elbiselerden kurtulmasını sağlamıştır. Ayrıca, söz konusu kendi sitili olunca; en az eşinin tarzını oluşturduğu kadar başarılıdır. Yeezy’in adını yukarılara taşıyan bir rap şarkıcısı olduğu düşünülse de Kanye West nötrallerin de hayranıdır. En azından bir kereliğine bile olsa; kürklü montlar, deri pantolonlar ve bomber ceketler giymeyi denemiştir. Bizler kesinlikle bu müzisyenin tarzına şapka çıkarıyoruz.

4 Bruno Mars

Bruno MarsBu adamın bir pantolon ve havalı bir gömlek giyerek nasıl bu listede yer aldığını düşünebilirsiniz. Fakat Bruno Mars, sıradan bir tarzı bilgece geliştirerek eşsiz bir kişisel stil haline getirmiştir. Super Bowl’un ara verdiği zaman ki Beyonce ve Coldplay ile destansı şovunda da oldukça iyi bir stile sahip olduğunu göstermiş olup, yetmişlerden esinlenerek oluşturduğu tarzı ile de listemizde yer almayı sonuna kadar hak etmiştir. Funky tarzı, dehşet şapkalarından tutun da retro tonlarına kadar; kendisini tam anlamıyla estetikliğe adamıştır.

3 Justin Timberlake

Justin TimberlakeBir erkek müzik grubunun arasından sıyrılarak mega star haline gelen ve 2015’in en çok kazanan müzisyenleri arasında yer alan Justin Timberlake var sırada. Başarılı isim, 2001 Amerika Müzik Ödülleri’nde Britney Spears ile giymiş oldukları kot kumaştan kıyafetler ile moda dünyasının en felaket günlerinden birini yaşamıştı. Ancak birçoğumuz gibi, o zamandan beri uzun bir yol kat ederek moda konusunda iddialı isimlerden biri haline geldi. İster pahalı bir takım elbise ve kravat, isterse de yarım yaka bir kazak ve haki pantolon giymiş olsun; Justin Timberlake’nin tarzı kusursuz derecede gösterişli ve son derece esnektir. Ayrıca Justin Timberlake’nin bir moda tasarımcısı olduğunu da unutmayalım.

2 Adam Levine

Adam LevineMaroon 5 grubunun solisti, kadınları etkileyen sesi ve eskiden aldığı “Yaşayan En Seksi Adam” unvanı ile iyi tanınıyor olsa da oldukça iyi bir tarzı olduğu da bir gerçektir. Bizler onu sürekli olarak büyük gelen bol tişörtler ya da renkli takım elbiseler ile görüyor olsak da kusursuza yakın bir stil sahibi olduğunu inkar edemeyiz. Babadan zengin olan ünlü isimler arasında yer alan Levine’nin fotoğraflarını ne zaman görsek, her zaman mükemmel saçları ve en iyi kirli sakal modelleriyle karşımıza çıkmayı başarıyor. Ayrıca vücudunda bulunan dövmeler de tam bir sanat eseri niteliğindedir.

1 Pharrell Williams

Pharrell WilliamsPharrell Williams’ın milyon dolarlık evi hakkında daha önce sizlerle konuşmuştuk ve şimdi sıra geldi bu ünlü ismin stiline. Kadın sanatçılara meydan okuyan kırmızı halı anılarına sahip olmasıyla bilinen Pharrell Williams, 2014 yılındaki “Happy” şarkısıyla ve Vivienne Westwood’un Buffallo şapkasıyla mükemmel bir tarz yansıtmıştı. Çok zaman geçmeden bu şapkanın adı stil ikonu olan Williams ile anılmaya başladı. Hatta şarkıcı bu aksesuarı takmadığında bile; kullanmış olduğu bereler, geniş kenarlı başlıklar ve beysbol şapkaları gibi farklı tarzdaki giyimiyle adından oldukça sık söz ettirmeyi başarmıştı.

Önceleri modanın sadece kadınlar için olduğunu düşünürdük; fakat artık devir tam anlamıyla değişti ve erkekler, kadınlardan daha fazla tarzlarına düşkün hale geldi. Elbette ki bu akımlar yoktan var olmadı. Her zaman ki gibi daima göz önünde olan bu ünlü isimler, tarz sahibi olmanın yolunu açtılar. Gelelim sorumuza, sizce bu liste de başka hangi ünlü isimler yer almalı?

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.