Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Holding duyurdu: Pay sahipleri sözleşmesi imzalandı

Hisseleri bir yılda yüzde 172 artan holding, pay sahipleri sözleşmesi imzalanması hakkında açıklamada bulundu.
Holding duyurdu: Pay sahipleri sözleşmesi imzalandı
HABER GİRİŞ

İhlas Holding A.Ş. (IHLAS), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden pay sahipleri sözleşmesi imzalanması hakkında açıklamada bulundu. Hisseleri bir yılda yüzde 172 kazandıran holding, şirketin daha önce 04.11.2024 tarihindeki duyurusunu anımsattı.

O dönemde Kırgızistan’da enerji sektöründe faaliyet gösteren Orta Asya Investment Holding’in yüzde 30 hissesinin nominal bedelden devralınmasına ve pay sahipleri ile yapılacak sözleşmeyle belirlenecek şartlar kapsamında 10 milyon USD’ye kadar yatırım yapılmasına karar verildiği duyurulmuş olup hisseler devralınmıştı.

Süreç kapsamında, pay sahipleri arasında mutabakata varıldığı ve pay sahipleri sözleşmesinin imzalandığı aktarıldı.

GCM Yatırım Banner
Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın