Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Bank of America, Hateks’te payını yüzde 5’in üzerine taşıdı

Bank of America, Hateks Hatay Tekstil’de pay gücünü artırdı. İşte detaylar;
Bank of America, Hateks’te payını yüzde 5’in üzerine taşıdı
HABER GİRİŞ

Bank of America Corporation’ın bağlı ortaklığı Merrill Lynch International, 9 Eylül’de Hateks Hatay Tekstil İşletmeleri A.Ş. (HATEK) paylarında alış ve satış işlemi gerçekleştirdi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu’ndan paylaşılan verilere göre ortaklığın yüzde 100 oranında kontrolüne sahip olduğu iştiraki Merrill Lynch International tarafından Hateks Hatay Tekstil İşletmeleri payları ile ilgili olarak 13,28-13,38 TL fiyat aralığından 411.493 toplam nominal tutarlı alış işlemi ve 116.119 toplam nominal tutarlı satış işlemi neticesinde net 295.764 adet pay satın alındı.

Bu işlemle birlikte Hateks Hatay Tekstil İşletmeleri sermayesinde Merrill Lynch International vasıtasıyla dolaylı yoldan sahip olunan pay haklarının oranı 8 Eylül 2026 tarihi itibariyle yüzde 5,032 seviyesine ulaştı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/2Ç Kar/Zarar 17.84%-82.16%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın