Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2021 BMW M3’ün Güç Rakamları Çok Sağlam Geliyor!

BMW'nin G20 kasası üzerine oturtulacak yeni M3 hakkında bazı bilgiler geldi...
2021 BMW M3’ün Güç Rakamları Çok Sağlam Geliyor!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Bugünlerde yeni jenerasyon 3 Serisi’nin güç üreticisi M3’ün prototipleri yollarda gezinmekte. BMW Blog‘tan gelen haberlere göre M3, üç farklı varyasyonla satılacak. İlk 1985 yılında E30 kasa ile başlatılan gelenek E36, E46, E90, F80 derken G20’ye kadar uzanıyor. Çıkış tarihi 2021 olarak gösterilen yakışıklı dört kapılının ps sistemine gerekli uyumu sağlayacağa benziyor.

Anladığımız kadarıyla 3 aşamada üretilecek BMW M3’ün sürüş zevkine göre müşterilerini her donanımda mutlu edecek hazırlıklar yapmış. Yeni neslinde kazandırılan agresif ve cüretkar tarzı, yüksek güç dönüşüm projesine çok daha farklı bir hava getirilecek. İşte haberin detayları…

Yeni M3 için en yakın görsel Nikita’dan gelmişti.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Kabartılı duran bir kaput ve gerekli modifiye takviyeleriyle hızlı sedanın her ortamda dikkat çekici olacağı vurgusu yapılmıştı. Müşteriler, BMW’den istedikleri M3 için ilk olarak Base tip versiyon gösterilecek. Tahminen 425 ps güç ve 406 nm torkla gelmesi tahmin ediliyor.

İkinci seçenek olarak Pure versiyonla gelecek. Pure, biraz daha özel olmasının yanında sadece arkadan itişli olacak. Dahasında ise manuel şanzımanın zevkini yaşamak isteyenlerde bu paketten faydalanabilecek. Güç oranı Base’ye göre 50 ps artarak 475 ps’e çıkartılacak.

En üst seviyede ise 5 Serisi’nin lordu M5 için de hazırlanan Competition karşımıza çıkmakta. Aslında bu versiyonun her bir M model için hazırlandığını söyleyelim. Competition, tamı tamına 500 ps‘le çıkış yapacak. xDrive ile hareket edecek M3, bu sefer 3.5 saniye civarlarında kalkış yapabilir.

GCM Yatırım Banner
M3, Competition’la dış tarafta da farklı duracak.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==500 beygir gücün yanında AWD ile gelecek sportif dört kapılının önde 19, arkada 20 inç jantları olacak. BMW’nin ağırlıkta tasarruf edileceğini söylediği karbon seramik frenler de donanım listesinde olacak.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
AutoTopNL BMW M850i’nin Limitlerini Zorluyor!

Karbon fiberin tampon, belki tavan, arka bölüm ve kokpit kısımlarında fazlasıyla hissedileceğini düşünüyoruz. Kokpitinde eskisi gibi Alacantra gibi döşeme seçenekleriyle dolu olması muhtemel gözüküyor. M3 hakkında verebileceğimiz bilgiler şimdilik bu kadar. Detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın