Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

YEOTK, Ova Enerji’ye batarya depolama sistemi sağlayacak

YEO Teknoloji, Ova Enerji ile 37,3 MWh batarya depolama sistemi satış sözleşmesi imzaladı. Üretim Tuzla'da yapılacak.
YEOTK, Ova Enerji’ye batarya depolama sistemi sağlayacak
HABER GİRİŞ

YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş. (YEOTK), Erdem Holding iştiraki Ova Enerji A.Ş. ile 37,3 MWh kapasiteli bataryalı enerji depolama sistemlerinin satışı için sözleşme imzaladığını duyurdu.

Sizce YEOTK Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşük
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Yüksek

Şirketten yapılan açıklamaya göre sözleşme kapsamında teslim edilecek 1C şarj ve deşarj oranına sahip batarya enerji depolama üniteleri, YEO Teknoloji’nin yüzde 100 bağlı ortaklığı Reap Batarya Teknolojileri A.Ş. tarafından İstanbul Tuzla’daki fabrikada üretilecek.

Sistemlerin, sözleşmenin imza tarihinden itibaren 6 ay içerisinde Ova Enerji’ye teslim edilmesi planlanıyor.

Söz konusu anlaşma, YEO Teknoloji’nin enerji depolama alanındaki faaliyetlerini güçlendirirken, bağlı ortaklığı Reap Batarya’nın yerli üretim kapasitesini de öne çıkarıyor.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/2Ç Kar/Zarar 17.84%-82.16%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.