Paratic Piyasalar Mobil Uygulama Icon
Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive
İNDİR

Yemeksepeti’nden Deprem Bölgesine Destek

Deprem bölgesine yönelik destekler devam ederken Yemeksepeti'nden konuya dair açıklama geldi. Detaylar haberde...
Yemeksepeti’nden Deprem Bölgesine Destek
Yorum

Şubat ayında Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden etkilenen depremzedelere yönelik destekler devam ediyor. Konuya dair bir açıklamada çevirimiçi yemek siparişi sitesi Yemeksepetin’den geldi.

Yemeksepeti tarafından yapılan açıklamaya göre Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya’daki 1.085 üye restorana, depremden önceki son 3 aya ait hizmet bedeli gelirini geri ödemeyi amaçlıyor.

Konuya dair konuşan Yemeksepeti CEO’su Mert Baki, deprem felaketinden etkilenen üye restoranlarla, afetin ilk gününden itibaren dayanışma içinde olmayı çok önemsediklerini belirtti.

Afet bölgesi üzerinden destekleri çekmeyeceklerini kaydeden Baki, bölge için yaratılan fonun 34 milyon TL’yi bulduğunu söyledi.
Sene sonuna kadar hizmet bedeli ve masraf kesintisi uygulanmayacak illerin Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya olarak belirlendiği bildirildi.

1 Ocak 2023’ten önce Yemeksepeti üyesi olmuş restoranların dahil edildiği projede, depremden önceki üç aya ait hizmet bedeli gelirinin geri ödemesinde restoran başına alt limit 1000 TL, üst limit ise 12.500 TL olarak belirlendiği kaydedildi.

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Grafik Aklında yatırım fikri varsa harekete geç!
GCM Yatırım - Ödüllü ve Lisanslı Yatırım Kuruluşu
Sponsorlu