Paratic Piyasalar Mobil Uygulama Icon
Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive
İNDİR

Niğbaş GES Yatırımını, Rainbow Temettü Kararını Açıkladı

KAP üzerinden açıklama yapan Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret GES yatırımını, Rainbow Polikarbonat ise temettü kararını bildirdi.
Niğbaş GES Yatırımını, Rainbow Temettü Kararını Açıkladı
Yorum

Borsa İstanbul’da işlem gören bazı şirketler Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklama yaparak yatırımcılarına 2022 yılı net karından temettü vermeyeceğini bildiriyor. Rainbow Polikarbonat Sanayi Ticaret (RNPOL) de hissedarlarına nakit temettü dağıtmayacağını açıkladı.

Şirket, 2022 yılı karından 24.037.257,07 TL’nin olağanüstü yedek akçe olarak tutulacağını ifade etti. RNPOL’ün geçen yılki net karı 25.605.270 TL seviyesindeydi. RNPOL, günlük yüzde 2,2 düşüşle 16,2 TL’den işlem görüyor.

Niğbaş’tan GES Yatırımı

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret (NİBAS), Niğde Organize Sanayi Bölgesi’nde 14 nolu sanayi parseli üzerinde yer alan üretim tesislerinin çatısı üzerinde kurmayı planladığı 313,92 KWp/300 KWe kurulu gücündeki Güneş Enerjisi Santrali (GES) yapımı için gerekli izinlerin alındığını paylaştı.

Projenin yapımı için Solargüç Enerji Sistemleri A.Ş ile 229.500 ABD doları üzerinden sözleşme imzalandığı belirtildi.

NİBAS, günlük yüzde 0,5 artışla 19,3 seviyesinde seyrediyor.

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Grafik Aklında yatırım fikri varsa harekete geç!
GCM Yatırım - Ödüllü ve Lisanslı Yatırım Kuruluşu
Sponsorlu