Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Netaş yüzde 300 bedelli için SPK’ya başvuru yaptı

Borsada NETAS koduyla işlem gören Netaş Telekomünikasyon, sermayesini bedelli olarak artıracak. İşte detaylar;
Netaş yüzde 300 bedelli için SPK’ya başvuru yaptı
HABER GİRİŞ

Netaş Telekomünikasyon A.Ş. (NETAS) bedelli sermaye artırımına ilişkin yönetim kurulu kararı ve sermaye piyasası kurulu başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Şirket, Esas sözleşmenin “Sermaye” başlıklı 6. Maddesi ve “Sermayenin Ödenmesi” başlıklı 7. Maddesi’nin, Şirketimiz esas sermaye içerisinde 64.864.800 TL ödenmiş sermayesinin tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle yüzde 300 oranında (194.594.400 TL) artırılarak 259.459.200 TL’ye çıkarılması kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu ve Ticaret Bakanlığı’na başvuru yapılmasına, ayrıca gerekli izinler için genel kurulun onayına sunulmasına karar verildiğini ifade etti.

NETAS 25 Ağustos saat 13.30’da yüzde 2,6 düşüşle 104,5 TL’den işlem görüyor. Hissede haftalık yüzde 53, aylık yüzde 63, yıllık ise yüzde 23 oranında değer artışı gerçekleşti.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/2Ç Kar/Zarar 17.84%-82.16%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.