Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Naci Görür’den 3 İl için Uyarı: Tehlikeli Bir Duruma Gelmiş

Marmara depremi için endişeli bekleyiş sürerken, yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’den 3 il için uyarı geldi. Detaylar haberde;
Naci Görür’den 3 İl için Uyarı: Tehlikeli Bir Duruma Gelmiş
HABER GİRİŞ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden bir yıl geçti. Uzmanlar, beklenen Marmara depremi için uyarılarını bir yılı aşkın zamandır yüksek sesle dile getirmeye devam ederken, Prof. Dr. Naci Görür’den dikkat çeken yeni açıklamalar geldi.

“Bas bas bağırıyoruz ama siyasi iradenin halkımızın umursadığı yok. Korkuyorum ki yine tarih tekerrür edecek” diyen Görür, en çok endişe ettiği yerleri açıkladı.

Asena Kılıç’ın YouTube kanalındaki Meslek Sırrı programında değerlendirmelerini paylaşan Görür, 6 Şubat tarihli depremlerin olacağını da söylediklerini hatırlattı.

Naci Görür, “Çok söyledik ama kimseyi inandıramadık. Biz bu depremin geleceğini 24 Aralık 2020 Elazığ depreminden sonra ‘Kahramanmaraş’ta, Malatya’da, Hatay’da deprem gelebilir. Şu büyüklükte deprem olabilir önlem alın’ diyerek anlattık” diye konuştu.

Türkiye’nin deprem gerçeğine dikkat çeken Görür, 3 il için endişelerini paylaşarak, “Tunceli Yöresi, Erzincan, Bingöl-Karlıova arası endişe ettiğimiz yer. Deprem olma periyodu dolmuş, tehlikeli bir duruma gelmiş artık. Deprem üretme zamanı dolmuş” dedi.

GCM Yatırım Banner
Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın