Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Erciyas Çelik Boru’da iki yeni yönetim kurulu ataması

Erciyas Çelik Boru'da iki yönetim kurulu üyesinin istifası sonrası yeni atamalar gerçekleştirildi. Detaylar haberde:
Erciyas Çelik Boru’da iki yeni yönetim kurulu ataması
HABER GİRİŞ

Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş. (ERCB), yönetim kurulunda görev değişikliğine gidildiğini açıkladı.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Bağ ve Teoman Doğan’ın istifaları kabul edildi. Boşalan üyeliklere ise Türk Ticaret Kanunu’nun 363’üncü maddesi kapsamında, yapılacak ilk genel kurulda onaya sunulmak üzere Ahmet Fatih Tamay ve Candan Karlıtekin atandı.

Alınan kararın ticaret siciline tescil ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde ilan ettirileceği bildirildi.

ERCB kodlu hisselerin performansına bakıldığında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 26 oranında değer kaybettiği görülüyor. Aylık yüzde 11 düşen paylar bugün yazıma kadar 55,65 – 57,2 lira aralığında fiyatlandı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/1Ç Kar/Zarar 21.61%-78.39%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.