
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nisan ayını son haftasında 4 bin 300 engelli öğretmenin başvurduğu kurada 3 bin 500 kişinin atamasını gerçekleştirmişti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer sonrasında geriye kalanların da atanacağını açıklamıştı.
Sponsorlu | 2025/1Ç Kar/Zarar 37.60% / 62.40%

Yüzlerce enstrümana
kolayca yatırım yapın
kolayca yatırım yapın
Denemeye Başla
Bugün Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den konuya yönelik açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özer, “Tercih başvurusunda bulunamayan 234 engelli öğretmenimizin de atamasını gerçekleştirdik. Tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun. Eğitim ailemize hoş geldiniz…” dedi.
Kaynak:
https://twitter.com/prof_mahmutozer/status/1657305215798763521
Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri