Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2019 Jeep Grand Cherokee’nin İlk Detaylı Resimleri Geldi!

Jeep'in üst seviye SUV'u Grand Cherokee'nin makyajlı ilk resimleri geldi. İşte detaylar...
2019 Jeep Grand Cherokee’nin İlk Detaylı Resimleri Geldi!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Jeep Grand Cherokee‘nin tazelenerek yeni yüzüne kavuşacağı bildirilse de gösterilen her hangi bir şey yoktu. Detroit Fuarı‘ndan önce görsellerle ön bildirim yapan Amerikan firma, yeni 4X4 SUV modeliyle ilgili kısıtlı bilgileri de beraberinde sunmuş oldu. Yapısal olarak bir önceki kasasına göre büyük farkların olmadığını görüyoruz.

Son yıllarda marka karoserinde değişime giden Jeep Grand Cherokee, yeni Compass‘ın devam modeli gibi olduğunu söyleyebiliriz. Değişen bir şeyde artık bu modellerin ağır duruşlarının üstünden alınması! Yani şahsi düşünce olarak 2000’li yıllarda çıkan Cherokee’lerden aldığımız hissiyat halen daha yok. Bundan önce LA Otomobil Fuarı’nda tanıtımını yaptığı yeni Wrangler ile Jeep’in hızlı değişim rüzgarlarına kapıldığını gördük.

Grand Cherokee’nin ön kısmı yine sportif duruş sergiliyor. Izgara yine geleneksel değişmeyen cinsten! Sadece makyajla biraz detaylandırılmış.

2019 Grand Cherokee Resimleri Far ve Tampon

Yeni gelen farlara graf,k olarak değişen Led aydınlatmalar verilmiş. Ve yuvarlak yapısı kısmende olsa 2. nesil WJ’leri andırıyor.

2019 Grand Cherokee Resimleri Yan Görünüm

Orta büyüklüğe sahip yapısı, arka stop farları ile yeni Toyota RAV4‘ü hatırlatıyor.

2019 Grand Cherokee Resimleri Arka Kısım

GCM Yatırım Banner
İç mekan yüksek ihtimal Amerikan style tarzında, kullanışlı ancak şık olmayan bir kokpite sahip olacak.

2019 Grand Cherokee Resimleri Kokpit

Motor konusunda güncel versiyonlarda kullanılanlarla aynı olması bekleniyor.

2019 Grand Cherokee Resimleri Motor

Yapılan makyaj operasyonu ile Jeep Grand Cherokee, ön kısım tampon ve far yapısında dokunuşlara maruz kalmış. Fazla detaya girilmeden yapılan yenileme, genel karoserine fazla etki etmemiş. İç kokpit parçalarının yine aynı bırakılarak malzeme yapısında değişikliğe gidilmiş.

Öte yandan arka kısım far içerik değişimi ile maksat makyaj olsun düşüncesinde olmuş. Yine kendi görüşüm olarak; Jeep’in eskisine göre basitleşen bu görüntüsünden kurtulup, geniş yapı ile gelecek, oturaklı izlenimini tekrar sağlaması gerekiyor. İsminin başında Grand olsa da Compass gibi kompakt araçlarla arasına büyük mesafeler koyamıyor. Donanım ve motor seçeneklerini fuar ile birlikte sizlere aktaracağız.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.