Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

BMW 8 Serisi Convertible’ın Üzerindeki Örtüler Kaldırıldı!

BMW'nin süper spor aracı 8 Serisi Coupe'den sonra şimdi de üstü açık convertible tipi gösterildi...
BMW 8 Serisi Convertible’ın Üzerindeki Örtüler Kaldırıldı!
HABER GİRİŞ

BMW’nin 19 yıllık bir bekleyişin ardından üretime aldığı 8 Serisi‘nin coupe yapısının tanıtımı yapılmıştı. 2017 yılından itibaren sizlerle aracın gelişim süreçlerine bakmıştık. Kamuflajlı halinden tahminlerde bulunarak neye benzeyeceği yönünde meraklı bir bekleyiş içerisine girmiştik.

Şimdi ise tek kapılı üstü açık versiyonunu tüm güzelliği ile görüyoruz. 8 Cabrio‘nun kamuflaj çıkartmaları alınınca %90’lık kısmı net şekilde yorumlanabiliyor. Carscoops‘tan aldığımız görüntüler de sadece bagaj kısmında bir örtü görüyoruz…

BMW 8 Serisi’nin ön yüz hatlarında değişim bulunmuyor.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Göz alıcı güzellikteki far tasarımı, büyüyen böbrek ızgara ve tampon gibi ayrıntılar coupe ile aynı.

Profilde de çizgiler bozulmamış.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Çamurluktaki solungacın kapalı durması neyi ifade ediyor anlayamadık. Jantları çok kollu olarak gösterilse de değişebilir.

Eğimli bir cam ve üstsüz bir 8 Serisi’de iyi duruyor.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Modellerin bazen coupe formlarının cabrioya çevrilişinde sürekli eksik yapılan bir şey varmış gibi gelir. BMW’nin usta olduğu spor araba tasarım oturtmalarında, üstü açık çalışması yine harika olmuş.

GCM Yatırım Banner
8 Serisi Convertible’ın hız değerleri ufak bir kayıp yaşayacak.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Rüzgar, sürtünme vb. gibi faktörlerden dolayı üstü açık arabalar teknik kısımda değer kayıpları yaşayabiliyor. Kaput altında yine 8’e özel hazırlanan 4.4L twin turbo destekli, 530 beygir üreten ünite olacak.

750 nm torkun açığa çıktığı ortamda üstü açık bu sanat eseri, coupe’nin 3.7 saniye kalkışına karşı yaklaşık 0.2 saniye kayıpla 3.9 saniyede kalkış yapması bekleniyor.

Yalnızca arka bagaj üzerindeki kamuflajla objektiflere giren 8 Serisi Convertible‘ın duruşunu bizler çok beğendik. Karosere profilden bakıldığı zaman göze hoş gelmeyen noktası neredeyse bulunmuyor. Araç muhtemelen Ekim ayındaki Paris Otomobil Fuarı’nda gösterilecek. Diğer ayrıntılar için takipte kalın…

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.