Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Test Sırasında Yakalanan 2019 BMW 7 Serisi’nin Bazı Özellikleri Açıklandı!

BMW, Amiral Gemisi 7 Serisi'nin yeni kasa yapısının testlerine başladı. İşte detaylar...
Test Sırasında Yakalanan 2019 BMW 7 Serisi’nin Bazı Özellikleri Açıklandı!
HABER GİRİŞ

BMW’nin Amiral Gemi sınıfında yarıştırdığı 7 Serisi‘nin 2019 kasa yapısı ilk defa test sırasında görüldü. Ön ve arka kısımlar kamufle edilse de, yapının nasıl olacağı hakkında yorum yapılabilir. Büyük sedanın özellikle Mercedes S Serisi ile olan bitmek bilmeyen segment savaşları için bu sefer biraz daha iyi hazırlandığını duyduk.

G11 kasa yapısından ardından gelecek 2019 7 Serisi’nin motor ve kokpit bölümünde farklı çalışmalar sunmasını beliyoruz. En son 2015 yılında değişime uğrayan sedan BMW’nin Mercedes haricinde Lexus LS, Jaguar XJ ve son yapısıyla karşıladığımız A8‘de olan meydan okuyacağını unutmamız gerekiyor.

Yeni 7 Serisi’nin Bazı Kısımları X7 SUV Odaklı Olacak!

Yeni 7 Serisi'nin Bazı Kısımları X7 SUV Odaklı OlacakGördüğümüz kadarı ile far yapısı yeni 8 Serisi‘nden izler taşıyacak.  En son 2019 X5’de gördüğümüz büyük böbrek ızgaraya tekrar rastlıyoruz. Bavyeralı üreticinin çıkış öncesi prototipinden de yerleşik marka yüzünün artık bu olduğunu anlıyoruz.

Ön ve arka tamponlarında farklı stillere kavuşturulduğu aktarıldı. Nürburgring testi için getirilen son kasa 7’nin dış karoser yapısında belirgin değişimlerin olacağını söylemek mümkün.

2019 7 Serisi’nin Değişecek Kokpitinde Daha Büyük Ekran Bekleniyor!

2019 7 Serisi'nin Değişecek Kokpitinde Daha Büyük Ekran Bekleniyorİlk başta iDrive bilgi – eğlence sisteminin en son versiyonu olacağı söylendi. Bu kısımda da X7 SUV’a benzer bir şey olmasını bekliyoruz.

GCM Yatırım Banner

Ekranın eskisinden daha büyük ve dokunmatik hassasiyetinin iyileştirildiği söylendi. BMW, iç mekan malzemelerinin kaplamalarında müşterilerine özel seçenekler getirecek.

Motor Seçenekleri Güncellenerek Geliyor

Motor Seçenekleri Güncel Halleriyle Geliyor8 Serisi’nde de kullanılacak 4.4L V8 530 ps ve 750 nm tork değerleri sunacak. Emisyon değeleri biraz daha düşürülürken, performansı artırılmış. 

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Mercedes’in Amirali Yeni W223 S Serisi Sağlam Özelliklerle Gelecek!

Yeni sedanın lüks sınıf pastasından biraz daha fazla pay almak için iddialı geleceği kesin! Yeni bir kokpit ve motorun değerleri özellikle M760i‘de heyecanlı olabilir…

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın