Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Turcas Holding’de bakım süreci tamamlandı

Turcas, Denizli doğalgaz santralinde planlı bakım çalışmalarının başarıyla tamamlandığını açıkladı.
Turcas Holding’de bakım süreci tamamlandı
HABER GİRİŞ

Turcas Holding, iştiraki üzerinden yürütülen bakım sürecine ilişkin açıklama yaptı.

Şirket, yüzde 30 oranında ortak olduğu RWE & Turcas Güney Elektrik Üretim A.Ş. tarafından işletilen Denizli Doğal Gaz Kombine Çevrim Elektrik Santrali’nde 21 Nisan–2 Mayıs 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen planlı bakım çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) açıklamasında söz konusu bakım faaliyetlerinin başarılı şekilde sonuçlandığı belirtilirken, santralin operasyonlarına planlandığı şekilde devam etmesinin beklendiği ifade edildi.

TRCAS kodlu hisse senetlerinin performansına bakıldığında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 75,5 oranında arttığı görülüyor. Aylık yüzde 14,3 artan paylar, bugün 46 – 48,42 lira aralığında fiyatlandı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/1Ç Kar/Zarar 21.61%-78.39%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın