
Sanica Isı Sanayi A.Ş. (SNICA), 19 Şubat’ta Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yurt dışı radyatör, kombi ve boru grubu ürünleri siparişlerinin alınması hakkında açıklama yaparak yatırımcıları bilgilendirdi.

kolayca yatırım yapın
Şirket, yurt dışında yerleşik müşteri ile yapılan sözleşmeler kapsamında toplam 1.700.000 ABD doları tutarında radyatör, kombi ve boru grubu ürünleri ile ilgili olarak sipariş aldığını belirtti.
Sanica Isı 18 Şubat’ta yaptığı diğer duyuruda yine yurt dışında yerleşik müşteriler ile yapılan sözleşmeler çerçevesinde 337.948 dolar ve 301.468 euro karşılığı toplam 23,7 milyon TL’lik sipariş aldığını duyurmuştu.
SNICA, 19 Şubat saat 13.06 itibarıyla yüzde 1,2 artışla 4,8 TL’den işlem görüyor. Hissede yıllık değer kaybı yüzde 45,8 seviyesinde bulunuyor.