Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

MIATK Milli Savunma Bakanlığı ile Yeni İşini Duyurdu

Mia Teknoloji, Milli Savunma Bakanlığı tarafından açılan güvenlik teknolojileri sistemleri ihalesi için sözleşme daveti aldığını duyurdu.
MIATK Milli Savunma Bakanlığı ile Yeni İşini Duyurdu
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Mia Teknoloji, savunma sistemleri alanında işlerini büyütmeye devam ediyor. Bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP), Milli Savunma Bakanlığı tarafından açılan ihaleyi kazandığını ve sözleşme daveti aldığını açıkladı.

KAP’a yapılan açıklamada Mia Teknoloji (MIATK), Milli Savunma Bakanlığı’nın Yenişehir Hava Meydan Komutanlığı üssü için açılan güvenlik teknolojileri sistemleri ihalesini KDV dahil 32.385.184,80 TL bedel ile kazandığını açıkladı. Bu kapsamda da sözleşme davetinin bugün ulaştığını bildirdi.

Açıklamanın devamında şirket şu ifadeleri kullandı:

MİA Teknoloji A.Ş olarak uzun yıllardır uzmanlaştığımız Güvenlik Teknolojileri Sistemleri alanında, ülkemizin önde gelen ve stratejik öneme sahip kurumlarına hizmet sunmaktan gurur duymaktayız. Önümüzdeki süreçte bu uzmanlık alanımızı daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdürecek ve önemli projelere imza atmaya devam edeceğimize inanmaktayız.

MIATK kodlu payların son durumuna baktığımızda ise TSİ 16:20 sularında yüzde 1’e yakın düşüşle 39,9 lirada seyrettiği görülüyor. Haftalık bazda yüzde 2,31 kazanca işaret etmeye başlayan paylar, aylık bazda yüzde 15,57 oranında kayıpla işlem görüyor.

GCM Yatırım Banner
Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.