Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

EUYO bedelsiz pay alma tarihini açıkladı

Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı, sermayesini 20 milyon TL’den 60 milyon TL’ye bedelsiz artırıyor.
EUYO bedelsiz pay alma tarihini açıkladı
HABER GİRİŞ

Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş. (EUYO), sermaye artırımı kapsamında bedelsiz pay alma hakkı kullanım tarihini açıkladı.

Şirketten KAP üzerinden yapılan açıklamaya göre 20 milyon TL olan çıkarılmış sermaye; emisyon primleri, olağanüstü yedekler ve sermaye düzeltmesi olumlu farklarından karşılanmak üzere 60 milyon TL’ye yükseltilecek. Bu kapsamda 40 milyon TL nominal değerli pay ihraç edilecek.

Söz konusu sermaye artırımı için hazırlanan ihraç belgesi ve esas sözleşme tadil metni, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

Açıklamada, bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıç tarihinin 21 Nisan 2026 olduğu bildirildi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/1Ç Kar/Zarar 21.61%-78.39%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.