
Orge Enerji Elektrik Taahhüt (ORGE), 25 Haziran’da Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden geri alım programı revizyonu kapsamında açıklama yaptı.
Sponsorlu | 2025/2Ç Kar/Zarar 32.49% / 67.51%
Şirket, Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda 16.02.2023 tarihinde geri alım için ayrılmış bulunan azami font tutarının 40 milyon TL olarak belirlendiğini hatırlattı.
25 Haziran’da alınan yeni kararlar:
- Geri alım için ayrılmış bulunan azami 40 milyon tutarındaki fonun 100 milyon TL olarak belirlenecek.
- Geri alınacak azami pay sayısı bu tutarı geçmeyecek.
- Geri alım programının süresi 2 yıl olacak.
- Program ilk Genel Kurul toplantısında gündeme alınarak pay sahiplerinin bilgisine sunulacak.
ORGE, 25 Haziran’da günü yüzde 1,1 düşüşle günü 66,7 TL’den tamamladı. Haftalık ve aylık bazda yataya yakın hareket eden hisse, yıllık yüzde 170 değer kazandı.
Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri