Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Ebebek Yönetim Kurulu Başkanından Pay Alım Açıklaması

Ebebek Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Topbaş, EBEBK hissesindeki payını artırdı. İşte detaylar;
Ebebek Yönetim Kurulu Başkanından Pay Alım Açıklaması
HABER GİRİŞ

Ebebek Mağazacılık (EBEBK), 4 Ekim’de Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden pay alım satım bildirimi hakkında açıklama yaptı.

04.10.2024 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Musa Topbaş’ın EBEBK payları ile ilgili olarak 42,55 TL ortalama fiyattan toplam 100.000 TL nominal tutarlı, 100 bin adet hisse alış işleminin gerçekleştirildiği belirtildi.

Bu işlemle birlikte Musa Topbaş’ın EBEBK sermayesindeki paylarının yüzde 16,10, oy hakkının ise yüzde 17,51 olduğu ifade edildi.

29-31 Ağustos, 1 Eylül 2023 tarihlerinde 46,50 TL fiyattan halka arz olan EBEBK, 4 Ekim saat 16.00 itibarıyla yüzde 0,3 artışla 41,9 TL’den işlem görüyor. Hissede yıllık değer kaybı yüzde 39 seviyesinde bulunuyor.

GCM Yatırım Banner
Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.