Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Beş İşlem Gününde Yüzde 70 Getiri! Yeni CEO Açıklandı

Marka Yatırım Holding payları son günlerdeki tavan serisi ile kazançlarını artırırken, bugün yeni CEO açıklandı. Hisseler yine tavan fiyat arıyor.
Beş İşlem Gününde Yüzde 70 Getiri! Yeni CEO Açıklandı
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Marka Yatırım Holding 11 Ekim’de başlattığı tavan serisi ile 5 işlem gününde yüzde 70’e yakın getiri sundu. Hisseler bugünkü işlemlerde yüzde 7’yi aşan yükselişle 73 liradan işlem görürken, aylık bazda yüzde 32 civarında getiriyle işlem görüyor.

Geçen yılın aynı gününe göre yüzde 434,47 getirisi bulunan MARKA kodlu paylar, 15 Mart’ta gördüğü 127,4 liralık zirvenin ardından düşüş eğilimine girmişti. 11 Ekim itibarıyla bu eğilimin sona erdiği dikkat çekerken, paylar 9 günde 40 liradan 73 liraya tırmandı.

Bugün ise Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yeni CEO atamasının yapıldığı bilgisi verildi. Şirket bugünkü yönetim kurulu toplantısı sonucunda Adem Soylu’nun Marka Yatırım Holding ve bağlı ortaklıklarına CEO olarak atanmasına karar verdiğini açıkladı.

Atatürk Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Adem Soylu’nun iş hayatına Doğan Emeklilik’te başladığı gönderilen özgeçmişte yer aldı. 2006 yılında Türkiye Finans Katılım Bankası’nda göreve başlayan Soylu’nun, 19 yıllık görev süresi boyunca Mali Tahlil ve İstihbarat, Ankara Bölge Müdürlüğü ve Ticari Krediler Tahsis Müdürlüğü’nde yönetici olarak görev aldığı bildirildi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.