Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Bakan Yumaklı’dan Üreticilere Kurbanlık Müjdesi!

Bakan Yumaklı'dan Kurban Bayramı'nda hayvan pazarında satılamayan kurbanlıklar hakkında açıklama geldi. Detaylar haberde...
Bakan Yumaklı’dan Üreticilere Kurbanlık Müjdesi!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yetiştiricilerin Kurban Bayramı’nda satamadığı kurbanlıklar ile ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Yumaklı, “Kurban Bayramı nedeniyle yetiştiricilerimiz tarafından hayvan pazarlarına getirilen ancak satılamayan kurbanlıklar, talep etmeleri halinde Et ve Süt Kurumumuz tarafından satın alınacak.” dedi.

Hayvan pazarında satılmayan kurbanlıkların Et ve Süt Kurumu tarafından satın alınacağını duyuran Bakan Yumaklı, fiyatları şu şekilde açıkladı:

Kurban Pazarı Satılmayan Hayvan Fiyat
Kaynak: Twitter

Bakan Yumaklı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hayvansal üretimine güç katan yetiştiricilerin her daim yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.