Paratic Piyasalar Mobil Uygulama Icon
Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive
İNDİR

72 Milyon TL’lik İhale Girişim Elektrik’te Kaldı

Girişim Elektrik, 72 Milyon TL'lik ihaleyi aldığını Kamu Aydınlatma Platformu üzerinden açıkladı. Detaylar haberde...
72 Milyon TL’lik İhale Girişim Elektrik’te Kaldı
Son Güncelleme: 
Yorum

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. bugünkü 408,9 milyon TL’lik anlaşmasını Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurmasının ardından ihale sonucu hakkında da açıklama yaptı.

Şirket, GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından gerçekleştirilen ‘’IH20235020 HERMETİK DAĞITIM TRAFOSU ALIMI (1.GRUP VE 2.GRUP)” konulu ihaleye katıldığı ve en avantajlı fiyatı vererek, ihalede 1’nci olduğunu hatırlattı.

Girişim Elektrik, GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından karar yazısı geldiğini ve ihalenin şirketin uhdesinde kaldığını açıkladı.
Buna göre işin bedelinin KDV hariç 3.712.000 dolar (72.098.175 TL) olduğu ifade edildi.

Girişim Elektrik Paratic Piyasalar
Kaynak: Paratic Piyasalar

Şirketin (GESAN) kodlu hisselerine göz attığımızda saat 17.55 itibarıyla en yüksek 70.85’i, en düşük 70.2’yi gördü.
Hisseler saat 18.09 itibarıyla yüzde 2.5’lik düşüş ile 70.15’den işlem gördü.

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Grafik Aklında yatırım fikri varsa harekete geç!
GCM Yatırım - Ödüllü ve Lisanslı Yatırım Kuruluşu
Sponsorlu