Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Farklı Donanımlara Sahip “Mercedes Edition-1 X350d 4Matic” Avustralya’ya Gidiyor

Mercedes-Benz, X-Class'ın özel Edition 1'ini Avustralya pazarına gönderiyor...
Farklı Donanımlara Sahip “Mercedes Edition-1 X350d 4Matic” Avustralya’ya Gidiyor
HABER GİRİŞ

Mercedes, 3 yıl önce “pick-up çıkartıyorum” demesiyle birlikte sınıf içerisinde normal olarak bir kargaşaya neden oldu. 2017 yılında yayınladığımız konsept görüntülerden karşımıza nasıl bir yapının çıkacağını az çok anlamıştık. X-Class safkan Mercedes değildi. Renault-Nissan hattını kullandı ve Navara’nın alt yapısında inşa edildi.

Alt kısımdan Japon grubu mesul olsa da üst kısımda Almanlar kendi standartlarında, en lüks olacak şekilde aracını donattı. En güçlü ve lüks varyant olarak gösterilen X350d‘nin şimdide özel Edition 1’i Avustralya’da tanıtılacak. Ayrıca normal X350d ile aralarında donanımsal farkların çokluğu dikkat çekiyor.

Edition 1, kendine has gövde renkleriyle alınacak.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Farklı zevklere yönelik yapılan özel sürüm X-Class çalışmasını Kabara black, Bering white ve Rock grey renkleriyle seçebileceksiniz. Renk skalasında hangisini seçerseniz seçin siyah bir ızgara, yıldız logo, kapı kolları arka bagaj kapağı tutamacı, dış rozetler, tavan rayları takım halinde olacak.

Koyu tonlara devam eden Mercedes, ek olarak jantları da siyah ve 19 inç altı kollu şekilleriyle suncak. Dış kısım ekstraları bagaj taban bedliner ve sert üst tonneau cover kapak ile son buluyor.

İç kısımdan görüntüler verilmese de Edition 1’e özel olarak değiştirilen kısımlardan söz edilmiş.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Kabinde yapılanlar; benzersiz paspas takımı, yolcu panelinin üzerinde krom bir Edition 1 arması, ısıtmalı deri koltuklar, elektrikli arka cam ve arka gizli cam ile donatılmış.

GCM Yatırım Banner

Güç elemanlarında standart X350d 4Matic sisteminin aynısı yer alıyor. 3.0L sıralı altı silindirli motordan 254 ps ve 550 nm tork alınacak. Ve güç yine dört tekerleğe aktarılacak.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Polanyalı Carlex’in Mercedes X-Class Üzerindeki Korkutucu 6X6 Çalışması!

Çoğu pick-up üreticisi şirketlerin önem verdiği ve merkez üstlerinin olduğu Avustralya için Edition 1, 87.500 dolar olarak fiyatlandırılmış.

Baktığımızda istenilen ücret, Almanya’da satışı başlanan EQC 400 4Matic‘ten daha fazla. Yine de gönderilecek ülkede Editon 1 X350d ile insanlar kendilerini farklı hissedebilecekler.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın