Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2020 Yeni Audi RS7 Marka Tarihinin En Hızlısı Olacak!

Audi'nin lüks ve sürati bir arada sunduğu RS7, markanın en hızlısı olmaya geliyor!
2020 Yeni Audi RS7 Marka Tarihinin En Hızlısı Olacak!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Audi, harf ve rakam serilerini tamamlamaya başladığı sürelerde modeller kendine has, değişmeyen duruşlara sahip olmaya başlamıştı. 8 sene önce Audi, A Serisi’ne 7’yi getirerek amiraller arasına bir model daha koymayı başarmıştı. Audi Sport tarafından hazırlanan RS7 ise 2014 yılında “hız ve lüks” yarışına katıldı. Yenilenecek RS7 hakkında daha çıkmadan çok büyük bir iddia ortaya atıldı.

Auto Express’e göre Audi, Porsche ile güçlerini birleştirecek. Kaput altındaki değişiklikten sonra RS7’nin hızlı olması bir yana markanın da en güçlüsü olacağı söylendi.

Audi RS7’nin 2019 Yılı Hazırlıklarından Kulağa Hoş Şeyler Geliyor

Audi RS7'nin 2019 Yılı Hazırlıklarında Kulağa Hoş Şeyler GeliyorDış karoser güzelliği ile ilgili sorunu olmayan RS7’nin A5 – A6 – A8 gibi üst sınıf modellerinde gerçekleştirdiği tasarımların bir benzerini A7’ye aktarmıştı. Yeni jenerasyon A7’nin testleri sırasında çekilen görseller casuslar tarafından yayınlanmıştı.

Ana görselimizde verdiğimiz yeşil RS7, çıkış tipine en uygun tasarım olmuş. Haliyle RS7, A7 Sınıfı’nın en üstü olacağından parçalar özenli bir şekilde agresifleştirilecek.

Izgara kısmında olmasa da tamponların hava açıklıklarında genişlemeler söz konusu olacaktır.

GCM Yatırım Banner

Yeni çıkacak RS7’ye verilecek motor özellikleri işin aslı kozmetiğini biraz unutturdu. Zaten dış yapı olarak insanı cezbeden tipte olan dört kapılı coupeye Porsche’den motor geliyor!

Audi RS7 İki Versiyonla Gösterilecek

Audi RS7 İki Versiyonla Gösterilecekİlk olarak VW Group araçlarında Panamera Turbo ile başlayan 4.0L çift turbo motor aynı çatı altında üretilen boğaların 4×4’ü Lamborghini Urus‘ta ve Bentley Bentayga’da kullanılmıştı.

Bu, RS7’nin sunulacak ilk versiyonu! İkincisi ise Porsche Panamera Turbo S E-Hibrit‘in aktarım organları yeni Audi’ye geçirilecek. 4.0L çift turbo V8’in varlığının devam ettiği kısımda yanında, 140 ps ekstra güç getirecek elektrik ünitesi yer alacak.

Audi Sport – Porsche güçlerini Quattro çeker sistemiyle desteklenmesinin ardından toplamda 671 ps güç ve 850 nm tork açığa çıkacak. Tahmini değerlerini Panamera Turbo S E-Hybrid üzerinden konuşabiliriz.

Yeni 2020 Audi RS7 +300 km Hız Sınırını Geçecek!

Yeni 2020 Audi RS7 +300 km Hız Sınırını Geçecekİddialı bir rakam olsa da Panamera’nın son hızı bu şekilde telafuz ediliyor. Turbo E-Hyrid 3.4 saniyede kalkışını tamamlayarak maksimum 310 km/h son sürate çıkabiliyor.

RS7 ile Panamera’yı aynı ünite besleyeceğine göre sürat kısmında da benzer olacaklarına inanıyoruz. Bu motor alış verişi Porsche Macan Turbo ile Audi SQ5 arasında da olmuştu. Şimdilik verebileceğimiz bilgiler bu kadar. İlerleyen zamanlarda detaylar geldikçe sizlere aktaramaya devam edeceğiz.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2023/4Ç Kar/Zarar %36.13/63.87%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın