Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Renault 2019 Yeni Kasa “Captur” Hazırlıklarına Başladı!

Renault'un B Segment crossover aracı Captur, 2019 yılı için yeni kasa hazırlıklarına başladı. İşte detaylar...
Renault 2019 Yeni Kasa “Captur” Hazırlıklarına Başladı!
HABER GİRİŞ

Renault B Segmentte 2013 yılında bantlarına aldığı subcompact aracı şimdilerde yenilenme hazırlığına giriyor. Yapısal olarak şehir içi kullanımlarının bir anda vazgeçilmezi haline gelen Captur, Renault standartlarını ve özelliklerinin bir çoğunu taşıyor. Captur, Fransız temsilcinin Samsung ile ortak olarak kullandığı QM3 platformunda imal ediliyor.

Kendi alanında, ortak olduğu Nissan’ın Juke aracı da aynı bünyede üretiliyor. Yeni çıkacak Captur’un ve diğer Renault modellerinin kılavuzu olan elektrikli spor araba modeli Trezor, anlaşılan grafiklerini paylaştırmaya halen daha devam ediyor. Markanın son, sabitlenen yeni parçaların her modele düşünülmüş olması da akıllıca.

Captur’un şu anda tek görebildiğimiz toparlanan ve yeniden şekillendirilen yapısı.

2019 Renault Captur Dış Görünüm

Dikkat çekenler arasında; farların köşeli olarak daha alımlı olduğu. C Led formda devam eden Renault, ışık grubunun tampon hava girişine kadar uzattığını görüyoruz.

Tampon yapısıda değişim listesine alınmış. Büyük logonun verildiği ızgarada sadece aşağıya uzayan kısmı biraz daraltılmış olarak görüyoruz.

GCM Yatırım Banner
Bazı ülkelere 4×4 olarak satılan Captur, yenilemeyle daha kaslı görüntü verilmiş.

2019 Renault Captur Arka Görünüm

Şu anda gördüklerimiz konsept çizimler olabilir ancak araç hatlarının nasıl olacağı hakkında büyük fikirler veriyor.

Gündüz ışık grubu Renault’un imza kıvamına gelmesiyle, marka başka açılarda da kendini belli edici öğelere yer vereceğini düşünüyorum.

Renault iç mekanda 2019 yeni kasa Clio ile aynı doğrultuda hareket edecek.

2019 Renault Captur İç Mekani

Müşterilerine, güncel kokpitinde hissayat yönünden veremediği kalite algısı, bu sefer daha çok belli edilmesi kafaya koyulmuş. Görsel anlamda büyük değişim olması yanında, teknoloji paketlerini daha iyi bir seviyeye getirebilmek adına LG ile ortak bir çalışma sürecine girildiği bildirildi.

Çift ekran yapılı multi medya, gördüğümüz kadarıyla gösterge paneli ile birleştirilmiş. Yine renk kombinleri devam ederek, kişiye göre farklı ton seçeneklerinin de opsiyonlara alınacağı söylendi.

Motor yelpazesinde radikal bir değişim düşünülmüyor!

2019 Renault Captur Motoru

Tasarım konusunda güzel hissiyatlar veren Captur‘da motor ünitesi olarak güncel ünitelerle devam edileceği söylendi. Büyük değişim gözükmese de insanlar artık elektrikli bir motor isteklerini bir çok kere dile getirdiler. Böyle bir motorun zamanı gelmiş olsa da Renault bu konuda nasıl bir tavır sergiler bilemiyoruz.

Gerçekleri konuşmak gerekirse Captur’un ilk çıkış yapmasından itibaren crossover alanında markasının kalite seviyesine göre zayıf kaldığı eleştirileri geziyordu. Kullanıcı yorumlarına bakarsakta bu, doğrulanmış oluyor.

İlginizi Çekebilir :

2018 Renault Megane RS Trophy 2'nin İlk Fotoğrafları Geldi!
2018 Renault Megane RS Trophy 2’nin İlk Fotoğrafları Geldi!

Diğer bir konuda ise LG’nin el attığı araç içi ekranlarını kavisli yapacağını ancak maliyetlerin çok olmasıyla bundan vazgeçildiğini duyduk. 2019 yılının ikinci yarısı çıkarılması planan Captur, çıktığında tahmini olarak Avrupa fiyatının 17 bin Euro civarlarında olacağı da ayrıca belirtildi.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.