Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2019 Yeni Porsche Panamera GTS 460 Ps ile Geliyor!

Porsche, Panamera'nın GTS'sini daha fazla geliştirerek, en iyi haliyle insanlara sunuyor!
2019 Yeni Porsche Panamera GTS 460 Ps ile Geliyor!
HABER GİRİŞ

Porsche’nin spor arabaları büyüttüğü projelerinden birisi olan Panamera, GTS ile muazzam güç oranlarına geliyor. Güncellemenin ardından bazı değişimler geçiren orta türev gerçekten iyileştirilmiş. Cayenne SUV’dan sonra GT yapılı ilk 4 kapılı otomobili Panamera, 2010 yılında yollara çıkarılmıştı. Sadece PDK şanzımanla üretilen sportif aracın, en üst seviyede lüks donanımlı olmasına dikkat edilmişti.

Yeni 2. nesil Panamera‘ya tekrar bir göz gezdirdiğimizde; özellikle kokpitindeki yüksek teknolojiye sahip ekran yapıları ile kendine hayran bırakmıştı. Şimdi ise yine daha tarz süslemerle çıkartılacak GTS yenilemsi yalnızca motor kısmında olmamış. Aracın diğer elektronik kısımlarında da daha iyi geliştirmeler olmuş.

GTS’ye Verilen Spor Tasarım Kendini Belli Ediyor!

GTS'ye Verilen Spor Tasarım Kendini Belli Ediyor!Yeşil renk, Panamera’ya yakışmış. GTS türevinin dış kısımlarında siyaha dayalı sportifleştirme hareketleri yapılmış. Tampon altından getirilen lip parçasına uyumlu şekilde, yan marşpiyeller yapılmış. Kapılara GTS rozetleri verilmiş. Yine siyah renkte 20 inç hafif alaşım jantlar takılmış.

Porsche’nin adaptif havalı süspansiyon sistemi ile konfor düzeyi artırılmış. Ekstra olarak araç 1 cm kadar alçaltılmış. Geliştirilen parçalardan biriside frenler. Panamera GTS’de önde 390 mm ve arkada 365 mm diskler bulunuyor.

Panamera GTS’nin İçinde Farklı Paketler Sunulacak

Panamera GTS'nin İçinde Farklı Paketler SunulacakCarmine, Red ve Crayon şeklinde donanım paketleri mevcut olacak. Çoğu nokta GTS’ye özel sayılabilir. Seçilecek paketler de renk değişimleri dışında sabit olacaklar içerisinde, malzemeler Alcantra döşeme ve alüminyum aksamlardan oluşturulacak.

GCM Yatırım Banner

Dış karoser rengine göre kokpitteki dikiş renk düzeni farklılık gösterecek. Ekran kısmında ise Porsche HUD sisteminde değişiklik olduğu söylendi.

Yeni GTS’nin Gücü 460 PS’e Çıkıyor!

Yeni GTS'nin Gücü 460 PS'e Çıkıyor!2013 – 2016 yılları arasında çıkan GTS’de ilk önce 4.8L V8 kullanıldı. Hacimli motordan 440 ps güç ve 520 nm tork açığa çıkartılmış. 4×4 çekiş ile birlikte Panamera GTS 4.4 saniyede kalkış, 288 km/h maksimum hız yapabilmiş.

Gelelim değişimden sonra neler kaydedilmiş. Alman marka geleneksel 4.0L V8’e geçiş yapmış. Düşen hacme rağmen ünite +20 ps güçle 460 ps üretmiş. Tork kısmı ise 620’ye yükselmiş.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
2017 Yeni Porsche Panamera Stingray GTR: 25 Adet Sınırlı Karbon Sedan!

Buda atmosferikten turboya geçiş olarak görülebilir. Teknik hız değerlerinde kalkış 4.1 saniyeye düşerken, top speed 292 km/h‘ye yükselmiş.

2019’un ikinci yarısı satışa çıkacak Panamera GTS, ABD’de 128.300 ile 134.500 dolar arasında fiyatlarda satılacak. GTS’nin son güncellenişi hiç de fena olmamış. Motor kısmında yapılanlar iç ve dış kısımdan biraz daha fazla. Artık dört kapılı GT, süper spor araç sınıfıyla rahatlıkla yarışabilir düzeye getirilmiş. Sizce Panamera GTS nasıl olmuş?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.