Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2018 Porsche Panamera “Armytrix Exhaust”la Kalp Ritminizi Bozabilir!

Özellikle hiper bir arabanın modifiye edilişini seyrediyorsanız kafanızı alt kısma indirdiğinizde orada Armytrix logosunu görürsünüz.
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Performans ve modifiye diyince akla gelenlerden birisi de Armytrix’tir. Sizin sessiz sakin kendi halindeki arabanızı bir anda gökgürültüsü gibi haykıran bir otomobile dönüştürüyor.

Dünyanın en iyilerinden olan Liberty Walk, alt kısmı Armytrix’e emanet ediyor. Ferrari 458 LBW‘nin kafa karıştırıcı seslerini bu firma yapıyor.

Armytrix bu sefer 3.0L turbo Panamera‘nın ses sisteminde değişikliğine gitmiş. Özel bir orta boruyla bağlanan sistem arkadan krom renkli, titanyum ve dört uçlu olarak beliriyor. Kablosuz bir uzaktan kumanda ile ses tonlarını kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Hiç birşey yapmasanız dahi rolanti halinde sizi mest etmeye yetiyor.

GCM Yatırım Banner
Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.