Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2019 Yeni Nesil Çinli Passat’a Arteon Aşısı!

Şanghay - Volkswagen ortaklığında üretilecek makyajlı Passat'a dair bazı resimlerle birlikte özellikleri de söylendi!
2019 Yeni Nesil Çinli Passat’a Arteon Aşısı!
HABER GİRİŞ

Çin’de üretime alınacak VW Passat‘ın görüntüleri geldi. 2015 yılında B8 son nesliyle çıkış yapan orta segmentin başarılı temsilcisi Passat’ın makyaj operasyonu şaşırtıyor. Geçtiğimiz sene coupe sedan sınıfında Arteon‘ nun gösterilmesiyle markanın tüm çehresi değişmişti. En küçük Polo’dan başlayan değişim fırtınası, VW’nin arazi aracı yeni Touareg‘e kadar gelmişti.

8. nesil Passat’a, öncekilere göre dış görünümde basamak atlatılmıştı. D segmentin çok satan modelinin bir sonraki aşamasının aslında Arteon tabanlı olacağını tahmin ediyorduk. Şimdi sizlerle en çok hangi kısımlarda değişim olmuş ona bakalım!

Passat Arteon Kadar Çekici Duruyor!

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Makyajlama operasyonu kendini belli ediyor. VW’nin gran coupesi ile yakın stillerde proje yürütülmüş. Ön kısımda B8 nesil Passat’ın ızgara kısmı biraz daha açılı olacak şekilde genişletilmiş.

Avrupa yüzü de aynı olacak mı şimdiden bir şey diyemiyoruz. Diğer taraftan tamponunda da komple değişim söz konusu. Sis farlarının şekli değiştirilip, farklı desenler uygulanmış.

Çinli Passat’ın Arkası Daha Çok Jetta’ya Uyarlanmış

Çinli Passat'ın Arkası Daha Çok Jetta'ya UyarlanmışGenelde Amerika ve Çin pazarlarında model grafikleri farklılık gösterebiliyor. Çinli Passat’ın da normalinde soft bir görüntü veren arka kısmı bu sefer bu yıl içerisinde gösterilen son nesil Jetta‘ya kaydırılmış. Keza inceleme yaptığımızda ön kısımda da oldukça benzer olduğunu görüyoruz.

GCM Yatırım Banner

Passat İlk Başta İki Motor Tipiyle Üretilecek

Passat İlk Başta İki Motor Tipiyle ÜretilecekSizlere 2019 model Passat’ın makyaj operasyonu ile gelecek hibrit motorundan bahsetmiştik. 186 ve 220 ps‘lik iki versiyon altında sunulacak 2.0L turbo destekli benzinli üniteye pratik hibrit desteği de olacak. Bir ihtimal yeni bir turbo V6 – hibrit ile R versiyon getirilebilir!

Renault Talisman, For Mondeo, Peugeot 508 ve Opel Insignia gibi sağlam rakipleri karşısına Passat, daha kararlı bir yapıyla geliyor. Hibrit ile desteklenen benzinli ünite, Çin ve Avrupa pazarında daha fazla öne çıkmasını sağlayacak. Son olarak iç kısım hakkında söylenenler ise; kokpitte fazla bir değişim olamayacağı ve ögelerin genelinin birebir aynı kalacağı aktarıldı.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/2Ç Kar/Zarar 35.99%/64.01%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.