Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Gölge Savaşçısı Dünyaya İndi: “Wald – Mercedes C Series”

Ünlü araç geliştirme ve modifiye şirketi Wald, bu sefer yeni Mercedes C Serisi'ne bol siyahlı bir çalışma yapmış...
Gölge Savaşçısı Dünyaya İndi: “Wald – Mercedes C Series”
HABER GİRİŞ

AMG’den bir tık daha fazlasını isterseniz Wald International emrinizde. Bundan önce modifiye şirketinin ismini Toyota modellerinde vermiştik. Arazilerin kralı Land Cruiser’ın tuning çalışması, bazı konuların ötesinde olmuştu. Wald bu sefer özgün tarzını bir Mercedes’te uygulama kararı almış. W205 C Class‘ı ele alan şirket, kıskandırıcı bir çalışma gerçekleştirmiş.

Özel kitlerle donatılan Merso’ya Japon sanatından örnekler vermiş. Gördüğümüz C Serisi çalışması tek bir örnek değil. Yani istediğiniz takdirde araç üzerinde kişiselleştirme yapabiliyorsunuz. Bu da biraz daha sade veya agresif olacak demek oluyor. Bakalım Wald bu güzel sedana neler yapmış!

Siyah temasıyla Wald C, gölgeden çıkan süper kahraman gibi duruyor.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Kara panterin ızgara ve logosu tamamen siyaha boyanmış. Ledli farların kendini daha çok belli ettiği çalışmada tampona özel spoyler uygulaması olmuş. Bir noktaya kadar standart gibi giden tampon, köşe kromlarıyla “ben çok yakışıklıyım” demiş.

Mercedes C’nin yere en yakın olduğu nokta!

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Wald yan kısımda, özel etek parça çalışması yapmış. Camları karartan şirket, süspansiyon sistemiyle oynayarak araç kupasını yere en yakın konumda tutmuş.

Havası hiç bir zaman bozulmayan kalın, 5 kollu jantları muazzam duruyor.

GCM Yatırım Banner
Wald C’nin arka kısmına doğru geçtiğimizde de Brabus aklımıza geliyor.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Dediğimiz gibi gözler bagajın bir yerlerinde Brabus armasını arıyor. Yuvarlak hatlara sahip arka kısma, özel F1 difüzör ve 4 çıkışlı krom egzoz sistemi verilmiş.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Wald International’ın Hayran Bırakan Yeni Lexus LS Modifiyesi!

Tampon da C63 AMG’ye benzer, alttan ek parçalarla desteklenmiş. Wald Mercedes C’nin motoruna müdahale etmiş mi diye baktığımızda bu kısmı ellemediğini gördük.

Japon şirketin düşünce ve uygulama biçimi harika diyebiliriz. Siyah bir zemin üzerinde yaptığı çalışması, gayet esrarengiz duruyor. Peki, Wald’un C Serisi hakkında sizler ne düşünüyorsunuz?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.