Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2017 Porsche Cayenne Platinum Edition Enfes Tasarımıyla Nefes Kesiyor!

2017 model Porsche Cayenne Platinum Edition kalp atışınızı hızlandırmaya geliyor. Cenevre Fuarı'nın ardından Platinum Edition yükseltmesi alan SUV karşınızda:
2017 Porsche Cayenne Platinum Edition Enfes Tasarımıyla Nefes Kesiyor!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Almanya’nın öncü araba üreticilerinden Porsche, 1898 yılında ilk otomobili olan Porsche P1 modelini ürettikten tam 104 yıl sonra muhteşem bir modeli köklü ve başarılı tarihine kazandırdı. Porsche’nin Cayenne adını verdiği bu efsanevi SUV tipi aracın üretimine on beş yıldır devam ediliyor. Piyasaya sürüldüğü tarihten bu yana Alman devinin en etkili ve en çok satılan araçlarından biri olan Cayenne modelinin üretimi uzun yıllar daha devam edeceğe benziyor.

Porsche’nin ilk ve en güçlü SUV araçlarından biri olan Cayenne; etkili performans özellikleri, lüks imkanları ve zengin görünüşüyle 2016 Cenevre Otomobil Fuarı’nda karşımıza çıkan en iyi arabalar arasında yer almıştı. Şimdi ise Porsche’nin en görkemli SUV otomobili olan Cayenne’nin 2017 Platinum Edition versiyonu piyasaya sürülüyor. En az selefleri kadar otomotiv dünyasını sarsacak olan bu yeni versiyona dilerseniz birlikte daha yakından göz atalım.

Yeni Cayenne Kusursuz Bir Sürüş Konforu Sağlıyor 

Yeni Cayenne Kusursuz Bir Sürüş Konforu SağlıyorPorsche Cayenne Platinum Edition modeli de geçtiğimiz yıllarda tasarlanan eski versiyonları kadar heyecan verici niteliklere sahip. Özellikle de tasarımsal albenisiyle dikkat çeken bu modelin geniş iç mekanında sekiz pozisyonlu elektrikle ayarlanabilir Alcantara merkez paneli ve deri ile kaplanmış spor koltuklar bulunuyor. Koltukların başlık kısımlarına ise Alman devi Porsche’nin arması işlenmiş. Ayrıca paslanmaz çelikten oluşan kapı eşikleri de “Platinum Edition” yazısı ile aydınlatılmış. Karizmatik babalar için en lüks SUV modelleri arasında yer alan Porsche Cayenne’nin bu yeni versiyonunun dış tasarımı da en az iç mekanı kadar etkileyici!

Cayenne Platinum Edition’un Büyüleyici Görünümü

Cayenne Platinum Edition'un Büyüleyici GörünümüPorsche firmasının en iyi modellerinden biri olmaya aday olan Cayenne Platinum Edition, önceki versiyonlarına göre platin materyalinin de katkılarıyla daha da şık bir tasarımla karşımıza geliyor. Porsche’nin bir diğer güçlü SUV aracı olan 2017 Macan GTS ile marka içerisinde büyük bir yarışın içerisine girecek olan 2017 Cayenne Platinum Edition modelinin dış tasarımı oldukça dikkate değer özelliklere sahip. Yeni Cayenne modelinin dış mekanı; Porsche Dinamik Aydınlatma Sistemi (PDLS) ile birlikte Bi-xenon farlar, hidrolik direksiyon sistemi, gece görüşlü kamera ile birlikte Park Asistanı, otomatik parlama önleyici dış ve arka görüş aynalarının yanı sıra koyu renkli camlar ile karşımıza geliyor.

2017 Cayenne Modelinin Performans Seçenekleri

2017 Cayenne Modelinin Performans SeçenekleriBu özelliklerinin yanı sıra koyu siyah ve beyaz renklerle piyasa sürülecek olan bu yeni model; Jet Black, Purpurite, Mahogany, Carrara White ya da Rhodium Silver gibi metalik boya içerikleriyle desteklenecek. Tasarımsal özellikleriyle göz kamaştıran Porsche Cayenne Platinum Edition, performansıyla da ne kadar güçlü bir araç olduğunu bir kez daha bizlere kanıtlayacak. Avrupa’da 262 beygirli Cayenne Diesel ve 333 beygir gücü üreten Cayenne S E-Hybrid versiyonlarıyla satışa çıkacak olan bu model, Amerika’da da 292 beygirli Cayenne V6 ve 328 beygirli Cayenne S E-Hybrid olarak piyasaya sürülecek. Platinin de dahil olduğu yapısında muhteşem özellikleri bünyesinde barındıran bu efsanevi model, ayrıca 20 inçlik RS Spyder tasarımı jantlarla da donatılmış olacak.

GCM Yatırım Banner

Porsche’nin kuruluş tarihi tam olarak 1931 yılı olsa da otomobil üreticiliğine çok daha uzun yıllar önce başlamıştır. Bu nedenle de kalitesini tecrübesiyle kusursuz bir şekilde harmanlayarak Cayenne gibi kısa sürede bile otomotiv sektörünün efsaneleşen arabaları arasında yer alabilecek modellere imzasını atmayı haklı olarak başarmıştır. Peki, Almanya’nın öncü markası Porsche’nin yeni Cayenne modeli, sahip olduğu etkileyici özelliklerle sizce de göz alıcı bir SUV modeli değil mi?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.