Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2017 Ferrari GTC4Lusso T Modeli ile Büyülenmeye Hazır Olun!

Ferrari ilk dört kişilik süper otomobilini tasarladı. Ferrari GTC4Lusso T isimli model hakkında bilmeniz gerekenler, lüks özellikleri ve teknolojisi yazımızda:
2017 Ferrari GTC4Lusso T Modeli ile Büyülenmeye Hazır Olun!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Ferrari; tamı tamına 77 yıllık bir İtalyan otomotiv devi olmasına rağmen, Ferrari GTC4Lusso T modeli ile bir ilki yaşıyor. Ferrari’nin tamamıyla dört kişilik ilk süper arabası olarak karşımıza gelen Ferrari GTC4Lusso T, hem şirketin bünyesinde barındırmış olduğu hem de otomotiv dünyasında bulunan birçok modeli gölgeleyeceğe benziyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen 2016 Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki en iyi arabalar arasında yer alan bu dört kişilik Ferrari güzelliğinin yenilenmiş versiyonu, lüks iç mekan konforunu olağanüstü performans özellikleriyle daha da büyüleyici hale getiriyor.

Meydana getirmiş olduğu saate 500 km hıza ulaşabilen hız canavarı Ferrari F80 gibi üst düzey modellerle, hem sektördeki büyüklüğünü gösterip hem de geleceğe ait modeller hakkında ipuçları veren Ferrari, GTC4Lusso T modeliyle tarihinde bir ilke imza atıp bizleri fazlasıyla şaşırtmayı başarıyor. Aslında ilk olarak 2011 yılında karşımıza gelen Ferrari FF (Ferrari Four) modelinin farklı bir versiyonu olarak inşa edilen Ferrari GTC4Lusso T, özellikle de üstün performans yenilikleriyle başlangıçtaki FF modellerini geride bırakmayı başarıyor.

Üstün performansın ve İtalyan zarafetinin yanı sıra, konforlu iç mekanıyla da araba meraklılarını büyülemeyi başaran Ferrari GTC4Lusso T modelini dilerseniz detaylı bir şekilde inceleyelim:

Ferrari’nin Dört Kişilik İlk Süper Arabası: “GTC4Lusso T”

Ferrari'nin Dört Kişilik İlk Süper Arabası: "GTC4Lusso T"Hız ve tarz meraklılarının tadını doyasıya çıkarabilecekleri yeni Ferrari modeli, oldukça gösterişli tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ferrari’nin bugüne kadarki dört kişilik ilk süper arabası olarak duyurulan GTC4Lusso T modeli, üstü açık yepyeni bir Ferrari şeytanı 2017 LaFerrari Spider ile birlikte 2016 Paris Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkarılmıştı. Gösterişli dış tasarımıyla lüks coupe araç tanımını tamamıyla değiştirmeyi başaran 2017 Ferrari GTC4Lusso T, konforlu ve teknolojik iç mekanıyla da bizleri hayal kırıklığına uğratmıyor. Ferrari’nin eşsiz Dual Cockpit mimarisine ve 10.25 inçlik HD dokunmatik ekranın bulunduğu bilgi eğlence sistemine sahip olan bu büyüleyici Ferrari modeli, oldukça hafif yapısıyla da dikkate değer bir yakıt tasarrufuna imkan tanıyor.

Yakıt Tasarrufu Sağlayan Güçlü Performans Özellikleri

Yakıt Tasarrufu Sağlayan Güçlü Performans ÖzellikleriFerrari 488 GTB almanız için geçerli nedenler arasında, eşsiz ve güçlü bir V8 motor da yer alıyordu. Paris Otomobil Fuarı’nda araba tutkunlarını mest etmeyi başaran 2017 Ferrari GTC4Lusso T modeli de 488 GTB’den ödünç aldığı 3.9 litrelik bir turbo V8 motor ile güçlendirilmiş. Ayrıca, sahip olduğu arkadan çekiş sistemi ile de etkileyici bir performans sergilemeyi başaran GTC4Lusso T modeli, 602 beygir gücü ve 760 Nm tork üretebiliyor.

GCM Yatırım Banner

BUGÜNE KADAR ÜRETİLMİŞ EN İYİ FERRARI MODELLERİ İÇİN TIKLAYIN.

Saatte sıfırdan 100 kilometrelik ivmeye, sadece 3.5 saniye içerisinde kolaylıkla çıkabilen yeni GTC4Lusso T modeli, 320 km/s maksimum hızıyla da hayranlığımızı katlamayı başarıyor. Bu özelliklerinin yanı sıra, 1740 kg ağırlığıyla da dikkate değer bir yakıt tasarrufu sağlamayı başaran 2017 Ferrari GTC4Lusso T, arka tekerleklerden dört çekiş ve Side Slip Control (SSC3) sistemleriyle de heyecan verici bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

2017 Ferrari GTC4Lusso T Modelinin Tahmini Fiyatı

2017 Ferrari GTC4Lusso T Modelinin Tahmini FiyatıFerrari tarihinin dört kişilik ilk süper arabası olarak tanıtılan 2017 Ferrari GTC4Lusso T modelinin Avrupa satış fiyatıyla ilgili resmi bir açıklama henüz bulunmuyor. Ancak 2017 yılında sahiplerine kavuşacak olan bu yeni Ferrari modelinin Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan V12 versiyonunun başlangıç fiyatı, 230.430 pound olarak belirlenmişti. V8 motor ile donatılan 2017 Ferrari GTC4Lusso T güzelliğinin de Avrupa satış fiyatının 200 bin poundun üzerinde olacağı tahmin ediliyor. Ancak 2017 Ferrari GTC4Lusso T’nin Türkiye’de ne zaman veya ne kadara satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.

Tarihi boyunca birbirinden üstün süper araba modellerine imzasını atan Ferrari, GTC4Lusso T modeliyle de sürücülere eşsiz bir konforlu sürüş deneyimi yaşatabilmeyi hedefliyor. Hem iç hem de dış tasarımıyla hayranlık uyandıran 2017 Ferrari GTC4Lusso T, dört kişilik bir araç olmasına rağmen oldukça güçlü performansıyla da harikalar yaratıyor. Peki, birlikte detaylı bir şekilde incelemiş olduğumuz 2017 Ferrari GTC4Lusso T modeliyle ilgili sizlerin düşünceleri nelerdir?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.