Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

1000 Dolar Hedefli Patlamaya Hazır 10 Altcoin Listelendi!

Kripto para piyasası her zaman fırsatlara açık. İşte 10 doların altında değere sahip olmasının yanında 2025 yılına kadar 1.000 doları görme potansiyeli barındıran altcoinler...
1000 Dolar Hedefli Patlamaya Hazır 10 Altcoin Listelendi!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Terra ve FTX krizleri ile 2022 yılını sarsıntılı geçirmeye devam eden kripto para piyasası her şeye rağmen fırsatların bitmediği bir piyasa. Ünlü analiz firması Analytics Insight analistleri, şu sıralar 10 doların altında değere sahip olup geleceğe dönük büyük fırsatlar barındıran altcoinleri analiz etti.

Analistlere göre 10 doların altında satın alınabilen kripto para birimlerine yatırım yapmak, gelecekte daha yüksek getiri elde etmek için akıllıca bir harekettir.

Kripto para piyasası, dünyanın hemen her ülkesinden yatırımcıların dikkatini çekecek kadar büyüleyici ve heyecan verici. Günümüzde kripto para birimi yatırımları, toplam yatırım portföylerinin artık dikkate değer bir yüzdesini oluşturmaktadır.

Bahsetmeye değer olan şey ise 10 doların altındaki kripto varlıklara yatırım yapmanın önümüzdeki aylarda ve yıllarda daha yüksek getiri elde etmek için akıllıca bir hareket olduğu gerçeğidir. Analistler bu gerçekten yola çıkarak yüzlerce kripto para birimini analiz etti.

Ve sonunda 2025 yılına kadar 1.000 dolara kadar patlama gösterebilecek 10 doların altındaki ilk 10 kripto para birimini belirledi:

GCM Yatırım Banner

Solana (SOL) Her Şeye Rağmen Ayakta

FTX krizi ağır bir darbe vurmuş olsa da Solana hala en iyi kripto para birimlerinden biridir. Kendi blok zincirine sahiptir, yani başka bir ağın tasarımına ve sınırlamalarına güvenmek zorunda değildir.

Ethereum’un The Merge’i tamamlaması ne kadar uzun sürerse, merkezi olmayan uygulamalara ve kendine ait DeFi ürünlerine sahip bir Ethereum rakibi olan Solana o kadar fazla fayda sağlamaya adaydır. Bugün satın almak için 10 doların altındaki en iyi kripto varlıklardan biridir.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Kaynak: Paratic Piyasalar

Uniswap (UNI), DeFi Popülerliğiyle Sıçramıştı

Uniswap, kullanıcıların üçüncü taraflarla iletişime gerek duymadan dijital para birimleri alıp satmalarını sağlayan popüler merkezi olmayan platformu temsil eder.

Diğer tüm kripto para birimleri yatırımcılara değerlerini kanıtlayamasa da, Uniswap 2022’nin başlarında piyasa değerini aştı.

Polygon (MATIC) Yeni Çıkış Peşinde

Polygon, Ethereum blockchain sistemine önemli katkılarda bulunan bir geliştirme ekibi tarafından oluşturuldu. CoinMarketCap verilerine göre Polygon, Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için tasarlanmıştır.

İkinci katman çözümü olarak, Ethereum’u çok zincirli bir sisteme genişleterek işlem ve doğrulama hızını artırır. Bugün itibarıyla 10 dolarının altındaki en iyi 10 kripto para biriminden biridir.

Litecoin (LTC) Ralliye Başladı Bile!

Litecoin, 2023 başlamadan önce satın alınabilecek en iyi kripto para birimlerinden biridir ve Bitcoin’in dört katı olan maksimum 84 milyon token arzına sahiptir. Litecoin’in bloğa gelme süresi blok başına yaklaşık 2.5 dakika iken bu hızla işlemler, işlemlerin onaylanması yaklaşık 10 dakika süren Bitcoin ağınınkinden daha kolay ve hızlı bir şekilde onaylanmaktadır.

Analistlerin patlama yapmak için en iyi kripto para birimlerinden biri olarak gördüğü Litecoin, şimdiden yatırımcılarına bir hafta içinde yüzde 35’in üzerinde getiri sağlamış durumda.

Binance Coin (BNB) Borsadan Güç Alıyor

Binance Coin, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’in yerel tokenidir. Binance, kripto para borsalarını finansal ve ekonomik piyasaların ön saflarına taşımaya odaklanan bir yapıya sahip.

Binance Coin son dönemde düşüş yaşıyor gibi görünse de, neredeyse tüm kripto borsaları düşen kripto değerlerinden dolayı sıkıntı yaşadı. Ancak BNB, piyasadaki diğer birçok kripto para biriminden daha karlı bir yatırım olduğunu kanıtlamak için yeterli desteğe, altyapıya ve popülariteye sahip.

Ripple’ın (XRP) Patlama Potansiyeli Yüksek

XRP, Ripple’ın yerel tokenıdır. Uluslararası işlemleri işlemek için popüler SWIFT sistemine daha ucuz ve daha verimli bir alternatif sunmaktadır. Ripple’ın uluslararası finans kuruluşlarıyla iş birlikleri giderek artmaktadır.

XRP Ledger, yüksek işlem kapasitesi sayesinde düşük işlem ücretleri ve hızlı işlemler sunan açık kaynaklı bir platformdur. Ripple ekonomisinden bağımsız çalışır ve yatırımcılar bunu çeşitli amaçlar için kullanabilir. XRP, patlamak için en iyi kripto para birimlerinden biridir.

Cardano (ADA) Gelişimini Sürdürüyor

Cardano, piyasa dalgalanmasından sonra bile aktif olarak gelişen bir blockchain projesi olarak itibarını kaybetmedi.

İş ispatı algoritmasından daha az enerji tüketen bir hisse ispatı mutabakat mekanizmasını başarıyla kullanmak için en büyük blok zincirine sahip olan en hızlı büyüyen kripto para birimlerinden biridir.

Tether (USDT) Güvenilir Liman

Tether, TerraUSD’nin en büyük rakiplerinden biriydi ve stablecoin piramidinin tepesinde oturmaya devam ediyor. Tether, pek çok stablecoin ve amiral kripto para birimi Bitcoin’den çok daha güvenilirdir.

ABD dolarının sanal versiyonu olarak nitelendirilebilecek Tether, özellikle kripto para piyasasındaki oynaklıktan kaçmak isteyenler için bir güvenli liman özelliği de taşımaktadır.

Decentraland (MANA) En İyi Metaverse Projelerinden

Decentraland, metaverse teknoloji liderleri arasında popüler hale geldikten sonra kripto pazarında popülerliğini artırdı. Decentraland kullanıcılarının sayısının katlanarak artması, fiyatlarda büyük bir artışa neden oldu.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Kaynak: Twitter / @decentraland

Decentraland, en büyük metaverse kripto para birimlerinden biridir ve son derece sürükleyici ve heyecan verici deneyimler sağlayacak bir etki alanının geliştirilmesini destekler. Metaverse dünyasının geleceğine inananlar için en mantıklı yatırım adaylarından biridir.

Sandbox (SAND) Yüksek Potansiyele Sahip

Sandbox, son zamanlarda yükselen başka bir metaverse kripto para birimidir. Kripto piyasası şu anda savunmasız bir durumda olsa da, SAND tokenı, metaverse alanının artan popülaritesi nedeniyle karlı bir yatırım olma konusundaki tutarlı itibarını korumayı sürdürüyor.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.