Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Ünlü altın savunucusu “gümüşte yükseliş çok yakın” dedi

Altın savunucusu olarak tanınan ünlü ekonomist Peter Schiff, altındaki düşüşe rağmen gümüşün yükseldiğini belirterek yeni sıçramanın yakın olduğunu söyledi.
Ünlü altın savunucusu “gümüşte yükseliş çok yakın” dedi
HABER GİRİŞ

Dr. Doom lakaplı Amerikalı borsacı ve finans yorumcusu Peter Schiff, son dönemde pek çok boğa yorumla gündeme gelen gümüşe ilişkin değerlendirmeleriyle dikkat çekti.

Gümüşün 35 dolar direncini aşmasından bu yana o seviyeyi tekrar test etmek için bir daha geri dönmediğini vurgulayan Schiff, “Altın bu sabah 50 dolar düşmüş olsa bile, gümüş 5 sent yükselerek 36.20 dolardan işlem gördü. Yakında büyük bir yükseliş daha olması muhtemel” dedi.

Dün 37,31 dolarla 13 yılın en yüksek seviyesine ulaşan ons türü gümüş, yıl başından bu yana yüzde 25 getiri sağladı. Geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 22 artış kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/1Ç Kar/Zarar 37.60% / 62.40%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.