Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Türkiye Sigorta Genel Müdürü Taha Çakmak istifa etti

Taha Çakmak’ın istifa ettiği bildirildi. Çakmak hakkında mal varlığına tedbir ve yurt dışına çıkış yasağı kararı alındı.
Türkiye Sigorta Genel Müdürü Taha Çakmak istifa etti
HABER GİRİŞ

Türkiye Sigorta (TURSG) ve Türkiye Hayat Emeklilik Genel Müdürü Taha Çakmak, görevinden istifa etti. Çakmak hakkında mal varlığına tedbir konulması ve yurt dışına çıkış yasağı uygulanması kararı alındı.

Sizce TURSG Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşük
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Yüksek

Ağustos 2023’te iki şirketin genel müdürlüğüne atanan Çakmak, daha önce Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkan Yardımcılığı ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmüştü.

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik, Kamuyu Aydınlatma Platformu’ndan henüz istifa yönelik resmi bir açıklama yapmadı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/3Ç Kar/Zarar 30.12%-69.88%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.