Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Trump İran ile 48 saat içinde görüşme yapılabileceğini açıkladı

ABD Başkanı, İran ile görüşmek için bir kez daha Pakistan’a gitmeye meyilli olduklarını söyledi.
Trump İran ile 48 saat içinde görüşme yapılabileceğini açıkladı
HABER GİRİŞ

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, iki gün içinde Pakistan’da ABD ve İran görüşmesinin gerçekleşebileceğini belirtti.

New York Post gazetesine demeç veren Trump, Pakistan’da gerçekleşen ve herhangi bir sonuç alınamayan müzakerelerin ardından yaptığı açıklamada yeni bir görüşme turunun yapılabileceğinin sinyalini verdi.

ABD Başkanı Pakistan’ın başkenti İslamabad’da bulunan muhabire orada kalması gerektiğini, Pakistan’a gitmeye meyilli olduklarını söyledi. Pakistan Genelkurmay Başkanı Mareşal Asım Munir’in harika bir iş çıkardığını kaydetti.

Trump önceki gün yaptığı açıklamada İran ila yapılan görüşmelerde nükleer silahlanma haricinde diğer konularda anlaşma sağladıklarını söylemişti.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/1Ç Kar/Zarar 21.61%-78.39%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın