
Göreve geldiği günden bu yana tüm dünyanın odağında olan ve imzaladığı tasarılarla dikkat çeken ABD Başkanı Donald Trump, 6. ayını kutladı.
Truth Social hesabı üzerinden 20 Temmuz’a atıfla paylaşım yapan Trump, “Vay canına, zaman su gibi akıp geçiyor! Bugün, ikinci dönemimin altıncı ay yıldönümü.” diyerek bunun herhangi bir başkanın en önemli dönemlerden biri olarak nitelendirdi.
Ticaret ve/veya bazı durumlarda dostluk dışında ABD ile hiçbir bağı olmayan ülkeler arasındaki sayısız savaşı sona erdirmek de dahil olmak üzere birçok iyi ve harika şey başardıklarını belirten Trump, şöyle devam etti:
“Altı ay, büyük bir ülkeyi tamamen yeniden canlandırmak için uzun bir süre değildir. Bir yıl önce ülkemiz ÖLÜYDÜ, yeniden canlanma umudu neredeyse yoktu. Bugün ise ABD, dünyanın her yerinde en ‘gözde’ ve en saygı duyulan ülke. Mutlu Yıldönümleri!”