Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Sümer Varlık’ın 400 milyon TL’lik alacak ihalesi iptal edildi

Sümer Varlık, T.O.M Katılım Bankası’nın düzenlediği ihalenin banka yönetim kurulu tarafından iptal edildiğini duyurdu. İşte detaylar;
Sümer Varlık’ın 400 milyon TL’lik alacak ihalesi iptal edildi
HABER GİRİŞ

Sümer Varlık Yönetim A.Ş. (SMRVA) Kamuyu Aydınlatma Platformu’ndan 400,5 milyon TL’lik ihalenin iptali hakkında açıklama yaptı.

Şirket, T.O.M Katılım Bankası A.Ş.’nin gerçekleştirdiği tahsili gecikmiş alacak satışında, 11.09.2026 tarihinde satışa çıkarılan toplam 400,5 milyon TL anaparaya sahip 2 adet bireysel portföyün ihalesini kazandığını hatırlattı.

Sümer Varlık, 11 Eylül’de satışa çıkarılan 400,5 milyon TL anapara büyüklüğüne sahip 2 adet bireysel portföye ilişkin alacakların satışının 15.09.2026 tarihi itibarıyla ihaleyi açan banka yönetim kurulu tarafından iptal edildiğini bildirdi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/2Ç Kar/Zarar 17.84%-82.16%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın