Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

ORGE Enerji’nin hastane projesindeki sözleşme büyüklüğü arttı

ORGE Enerji, İzmir Amerikan Hastanesi Projesi kapsamında 29,3 bin euro ve 5,5 milyon TL tutarında ilave sipariş aldı.
ORGE Enerji’nin hastane projesindeki sözleşme büyüklüğü arttı
HABER GİRİŞ

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş., devam eden İzmir Amerikan Hastanesi Projesi kapsamında yeni bir ilave sipariş aldığını duyurdu. Şirketin açıklamasına göre, işverenden 29.334 euro + KDV ve 5.502.356 TL + KDV tutarında ek sipariş alındı. Söz konusu işlerin 15 Ekim 2026 tarihine kadar tamamlanması planlanıyor.

Projede daha önce 3,75 milyon euro + KDV ve 127,5 milyon TL + KDV olarak belirlenen sözleşme büyüklüğü, bugüne kadar kesilen faturalarla birlikte 4,795 milyon euro + KDV ve 193,015 milyon TL + KDV seviyesine ulaştı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/2Ç Kar/Zarar 17.84%-82.16%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.