Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

RUBNS duyurdu: File Market açıldı, cirodan pay alacak

Rubenis Tekstil, Ataköy Prestij konaklarındaki kiralanan dükkanların açılışı hakkında açıklamada bulundu. İşte detaylar:
RUBNS duyurdu: File Market açıldı, cirodan pay alacak
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Rubenis Tekstil Sanayi Ticaret A.Ş. (RUBNS), Ataköy Prestij konaklarındaki kiralanan dükkanların açılışı hakkında açıklamada bulundu. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapılan açıklamada Ataköy Prestij konaklarında yer alan, şirkete ait 4 adet depolu dükkan BİM Birleşik Mazağazaları’na kiralandığı, Temmuz ayı ortasında File Market adı altında açılmasının planlandığı anımsatıldı.

Sizce BIMAS Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşük
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Yüksek

Bugün itibarıyla File Market mağaza açılışı gerçekleşirken sonraki süreçte şu sözleşme şartları kapsamında şirketin gelir elde etmeye başlayacağı aktarıldı:

“Yapılan sözleşme 10 yıllıktır. Aylık kira bedeli, işletilen mağazanın elektronik ticaret kapsamında yapılan satışları dışındaki bir takvim ayına ait cirosunun %3,99’u şeklindedir. İşletilen mağazada elektronik ticaret kapsamında yapılan satışlarda ise; bir takvim ayına ait elektronik ticaret cirosunun yüzde %0,5’idir.”

Geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 38’e yakın değer kaybeden RUBNS hisseleri, dün 20,02 lirada kapanırken bugün yazıma kadar 19,91 – 20,18 lira aralığında fiyatlandı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/2Ç Kar/Zarar 32.49% / 67.51%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.