Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Oncosem 273 milyon TL’lik sözleşme imzaladı

ONCSM, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile 60 aylık 272,99 milyon TL bedelli sözleşme imzaladı.
Oncosem 273 milyon TL’lik sözleşme imzaladı
HABER GİRİŞ

Oncosem Onkolojik Sistemler Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ONCSM), İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimliği ile 60 aylık Kemoterapi İlaç Hazırlama Hizmet Alımı kapsamında sözleşme imzaladı.

Sizce ONCSM Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşük
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Yüksek

Sözleşmenin toplam bedeli 272 milyon 999 bin 916 TL olarak açıklandı.

Beş yıllık sözleşme kapsamında sunulacak hizmetin, ONCSM’nin kemoterapi ilaç hazırlama alanındaki konumunu güçlendirmesi ve uzun vadeli, sürdürülebilir iş hacmine katkı sağlaması bekleniyor.

Sözleşmeyle birlikte sağlık hizmetleri alanındaki faaliyetlerinin büyütülmesini ve operasyonel kapasitesinin artırılmasını hedefleyen şirket, yeni sözleşmenin ciro ve karlılığa olumlu etkisini bekliyor.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/2Ç Kar/Zarar 17.84%-82.16%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.