Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

OBAMS’tan fabrika açıklaması: Yeniden yapılanma süreci başladı

Oba Makarnacılık (OBAMS) tarafından, Hendek’teki fabrikada çıkan yangın sonrası enkaz kaldırma çalışmalarının sonlandığı ve yeniden yapılanma sürecinin başladığı açıklandı.
OBAMS’tan fabrika açıklaması: Yeniden yapılanma süreci başladı
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

OBA Makarnacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yaptığı açıklamada, Sakarya Hendek’te bulunan makarna fabrikasında enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlandığını ve yeniden yapılanma sürecinin başladığını duyurdu.

Şirket, bu kapsamda yeni bir değirmen yatırımı projelendirdiğini belirterek, üretim, istihdam ve ihracat faaliyetleriyle ülke ekonomisine katkı sağlama misyonunu sürdüreceğini ifade etti. Açıklamada, yeni yatırımların büyümeye olanak tanıyacağı ve şirketin tüm iş ortaklarına, çalışanlarına ve yatırımcılarına hayırlı olmasının temenni edildiği belirtildi.

Şirketin Hendek’teki fabrikasında 15 Eylül’de patlama meydana gelmiş, 3 kişi hayatını kaybetmişti.

GCM Yatırım Banner
Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.