Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Menderes Tekstil’in RES projesine süre uzatımı

EPDK, Menderes Tekstil'in Akça Dodurga Depolamalı RES projesine 18 ay 23 gün ek süre verilmesini onayladı.
Menderes Tekstil’in RES projesine süre uzatımı
HABER GİRİŞ

Menderes Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MNDRS), yenilenebilir enerji yatırımları kapsamında geliştirdiği Akça Dodurga Depolamalı Rüzgar Enerji Santrali (RES) projesine ilişkin önemli bir gelişmeyi duyurdu.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre proje için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’na (EPDK) yapılan önlisans süre uzatımı başvurusu, EPDK Kurulu tarafından uygun bulundu. Bu kapsamda projeye 18 ay 23 gün ek süre verildi.

Böylece Akça Dodurga Depolamalı RES projesine ait önlisansın geçerlilik süresi 31 Aralık 2027 tarihine kadar uzatılmış oldu.

Menderes Tekstil, önlisans kapsamındaki yükümlülüklerin tamamlanması ve üretim lisansı başvurusunun yapılabilmesi amacıyla proje çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/1Ç Kar/Zarar 21.61%-78.39%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.