Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Koza Altın, Bebek’teki gayrimenkul satış ihalesini iptal etti

Koza Altın İşletmeleri, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Bebek Mahallesi’ndeki gayrimenkulün ihalesine ilişkin açıklamada bulundu.
Koza Altın, Bebek’teki gayrimenkul satış ihalesini iptal etti
HABER GİRİŞ

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL), İstanbul, Beşiktaş, Bebek Mahallesi 1259 Ada 132 -133 Parselde bulunan gayrimenkulün satışı hakkında açıklamada bulundu. Gelişmeyi Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyuran Koza Altın İşletmeleri, 21 Temmuz 2025 tarihinde açıkladığı, şirket mülkiyetindeki bahsi geçen gayrimenkulün satışının yapılması amacıyla yapılacak ihalenin piyasa koşullarına bağlı olarak yeterli ve uygun talep oluşmaması nedeniyle iptal edildiğini aktardı.

Sizce KOZAL Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşük
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Yüksek

İhale, muhammen bedel olan 925.000.000 TL + KDV’den az olmamak kaydıyla düzenlenecekti.

KOZAL kodlu hisse senetleri, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3,6 artarken bugün 22,84 – 23,24 lira aralığında fiyatlanıp kapanışı 22,92 lirada yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/2Ç Kar/Zarar 32.49% / 67.51%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.