Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Horoz Lojistik’te tek isim çifte görev üstlenecek

İcra Kurulu Başkanı Taner Horoz, şirketin daha hızlı karar alması hedefiyle Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.
Horoz Lojistik’te tek isim çifte görev üstlenecek
HABER GİRİŞ

Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. (HOROZ), Yönetim Kurulu’nun 10 Haziran 2026 tarihli kararıyla Taner Horoz’un bir yıl süreyle Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildiğini duyurdu.

Şirket tarafından yapılan açıklamada halen İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Taner Horoz’un aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilmesinin gerekçeleri paylaşıldı.

Açıklamaya göre, Horoz ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi olan Taner Horoz’un iki görevi birlikte üstlenmesiyle şirketin daha hızlı ve etkin karar alma süreçlerine kavuşması hedefleniyor. Şirket ayrıca Taner Horoz’un sektörel tecrübesi ve vizyonunun markanın değerini artırma hedeflerine katkı sağlayacağını belirtti.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/1Ç Kar/Zarar 21.61%-78.39%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.