Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Erdoğan’dan Yeni Yıl Mesajı: Dosta Güven, Düşmana Korku!

Yeni yılı kutlamak için video mesaj paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yılında atılacak adımlara ilişkin konuştu. Detaylar haberde;
Erdoğan’dan Yeni Yıl Mesajı: Dosta Güven, Düşmana Korku!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı için sosyal medya hesabı üzerinden video mesaj paylaştı. Mesajında zorluklarla geçen 2023 yılının ardından gelen yeni senenin heyecanla karşılanması gerektiğine inandığını vurguladı.

Yeni takvim yılında öncelikle Şubat ayında yaşanan depremlerden etkilenen afetzedelerin acısının hafifletileceği sözünü veren Erdoğan, “Depremzede ailelerimizin güvenli yuvalarına bir an önce kavuşması, yaraların sarılması, şehirlerimizin yeniden inşası ve ihyası için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

İnsanlığın tamamı için daha huzurlu bir gelecek dileyerek, İsrail’in Gazze’de yürüttüğü savaşa değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Devlet ve millet olarak biz sadece kendi güvenlik ve refah çabamızı neticeye ulaştırma mücadelesi vermekle kalmıyoruz. Dünyaya ve bölgemize huzur iklimi hâkim olmadan bizim de huzur bulamayacağımız anlayışıyla herkes için aynı standartları diliyoruz” dedi.

Dostlarımıza Güven, Düşmanlarımıza Korku Vermeye Devam Edeceğiz

Yeni yıl hedefleri kapsamında siyasetten, ekonomiye ve askeriyeye kadar güçlü devlet olma yolunda ilerleneceğini söyleyen Erdoğan, “Dostlarımıza güven, düşmanlarımıza korku vermeye devam ettikçe önümüzdeki sisler giderek dağılacaktır” dedi.

GCM Yatırım Banner

Kovid-19 salgınıyla büyüyen ve jeopolitik ortamda yaşanan çatışmalarla derinleşen sıkıntılı dönemden çıkış yaşanacağını sözlerine ekledi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın