Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Erdoğan’dan ABD ile ticarette 100 milyar dolar hedefi

Erdoğan, New York’ta iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek ABD-Türkiye ticaret hacminde 100 milyar dolar vurgusu yaptı. İşte detaylar;
Erdoğan’dan ABD ile ticarette 100 milyar dolar hedefi
HABER GİRİŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 81’inci Genel Kurulu toplantıları kapsamında New York’ta Türk-Amerikan iş dünyasının temsilcileriyle Türkevi’nde bir araya geldi.

Erdoğan, sanayiden finansa, enerjiden ulaştırmaya, sağlıktan savunmaya kadar birçok konu ve sektörü değerlendirme fırsatı buldukları buluşmaya katkıları için Amerikan Ticaret Odasına, iş konseylerine ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’na (DEİK) teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı, diplomatik ilişkilerin 100’üncü yılına yaklaştığı bugünlerde ABD ile yakalanan ivmeyi ekonomik alanda da sürdüreceklerine, hep birlikte 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine kısa sürede ulaşacaklarına gönülden inandıklarını vurguladı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/2Ç Kar/Zarar 17.84%-82.16%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın