Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Erdoğan: Bölgesel savaş Avrupa’yı zayıflatmaya başladı

Erdoğan, Walter Steinmeier ile yaptığı görüşmede savaşın vereceği hasarın boyutuna dikkat çekti. İşte detaylar;
Erdoğan: Bölgesel savaş Avrupa’yı zayıflatmaya başladı
HABER GİRİŞ

T.C. İletişim Başkanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier arasında bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini belirtti.

Duyuruya göre liderler Türkiye-Almanya ikili ilişkileri ile bölgesel ve küresel gelişmeleri ele aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye ile Almanya ilişkilerinin son dönemde gerçekleşen üst düzey temaslarda iyi bir ivme kazandığını ifade etti.

Erdoğan, bölgedeki savaşın Avrupa’yı da zayıflatmaya başladığını, bu gidişe barış odaklı yaklaşımla müdahale edilmemesi halinde çatışma sürecinin vereceği hasarın çok daha büyük olacağını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Türkiye’nin İran konusunda olduğu gibi Ukrayna-Rusya savaşında da müzakereler yoluyla çatışmaların sona erdirilmesi ve kalıcı barışa ulaşılması için gayret gösterildiğini söyledi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/1Ç Kar/Zarar 21.61%-78.39%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın